Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχίζει το ματς


ΑΕΚ-Εργοτέλης (Super League)

Με ψυχολογία που έχει φτάσει στο ναδίρ οι παίκτες τής ΑΕΚ καλούνται σήμερα να εγκαινιάσουν μια αγωνιστική χρονιά την έκβαση της οποίας δεν μπορεί να προδικάσει ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος.

Προερχόμενοι από βαριά ήττα στο Βέλγιο, έχοντας διαβάσει και ακούσει τα μύρια όσα για την ποδοσφαιρική τους αξία και χωρίς τους ελάχιστους έστω φιλάθλους τής ομάδας στις εξέδρες να τους ενθαρρύνουν, πρέπει να σηκώσουν το βάρος τής φανέλας που φοράνε και να αποδείξουν ότι όλα όσα λέγονται για την αξία τους δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Με λίγα λόγια, ζητείται φιλότιμο και τσαγανό, απέναντι σε μια ομάδα σταθερή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Εργοτέλης, με παίκτες φιλόδοξους, με προπονητή εμπαθή και κομπλεξικό όταν βρίσκεται αντίπαλος με την ΑΕΚ και με όλες τις συγκυρίες εναντίον τους αφού και η ατυχία θα στερήσει από την ΑΕΚ τις υπηρεσίες κάποιων βασικών της ποδοσφαιριστών όπως ο Δέλλας και ο Καφές.

Φυσικά, εκτός από τους παίκτες και ο προπονητής καλείται να αποδείξει ότι δεν βρίσκεται σε σύγχυση και πως ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από το να βγάλει όπως-όπως τη χρονιά για να επιστρέψει στην πατρίδα του το Μάιο, όταν θα λήξει το συμβόλαιό του. Οι πειραματισμοί πρέπει να τελειώσουν αφού το διάστημα της προετοιμασίας, ειδικά φέτος, ήταν πολύ μακρύ και τα όποια συμπεράσματα έπρεπε να βγουν για τον καθένα έχουν βγει και με το παραπάνω.

Οποιαδήποτε αποτυχία σ' αυτό το ματς θα είναι καθοριστική για το μέλλον τής ομάδας αλλά και για πολλά πρόσωπα από εκείνα που τη στελεχώνουν σε διάφορα πόστα. Από διοικητικούς μέχρι προπονητές και ποδοσφαιριστές. Η συνέχεια επί της οθόνης μας σήμερα το απόγευμα.

2 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Μόλις μπήκα στο μπλογκ (σου) έβαλε γκολ η ΑΕΚ. Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

χα χα χα... Για μπαίνε πιο συχνά φέτος γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά :-)