Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0

Στάθηκε καλά η ΑΕΚ στο Μόναχο απέναντι σε μία από τις 5 κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, τη μεγάλη Μπάγερν, γνωρίζοντας την ήττα μέσα στο Allianz Arena με το καθόλα τιμητικό 2-0, το οποίο προήλθε από ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο υπέπεσε ο Τσόσιτς και από μία στημένη φάση στο δεύτερο ημίχρονο στην οποία έγινε διπλό λάθος από Μπακάκη και Τσόσιτς. Και τα δύο γκολ των Γερμανών πέτυχε ο Λεβαντόφσκι.

Στο πλευρό της ΑΕΚ βρέθηκαν 4.000 οπαδοί της που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να την στηρίζουν και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες της για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπενφίκα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ και τώρα η ΑΕΚ, αν θέλει να συνεχίσει στο Europa League, θα πρέπει να κερδίσει και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και με τη Μπενφίκα στη Λισσαβώνα.

Μπάγερν: Νόιερ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα, Μίλερ, Ριμπερί (84' Ραφίνια), Γκνάμπρι (87' Σάντσες), Λεβαντόφσκι.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Γαλανόπουλος (79' Γκάλο), Σιμόες, Άλεφ (67' Μοράν), Μάνταλος (79' Μπογέ), Πόνσε.