Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Η ΑΕΚ Κ19 συνέτριψε την αντίστοιχη της Λάρισας με 4-1

Η ΑΕΚ Κ19 επικράτησε με 4-1 της Λάρισας στο Γαλάτσι για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα και μάλιστα με ανατροπή, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τις οποίες ξεκίνησε τη χρονιά. 

H Λάρισα προηγήθηκε στο ματς νωρίς αλλά η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφτασε στην ανατροπή του σκορ. Στο 29' ο Κοσίδης έκανε το 1-1 και στο 43' ο Σαρδέλης γύρισε το ματς. 

Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν καλά και τελείωσαν το μας με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 53' και στο 55' ο Κοσίδης με άλλα δύο τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 κάνοντας χατ τρικ. 

Η ΑΕΚ είχε άλλες δύο ευκαιρίες στα τελευταία είκοσι λεπτά για να πετύχει κι άλλα γκολ αλλά ο τερματοφύλακας της Λάρισας έκανε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα. Μια μεγάλη επέμβαση έκανε και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Θεοχάρης μην αφήνοντας την ΑΕΛ να μειώσει το σκορ. Στο 85' οι βυσσινί είχαν και δοκάρι.

ΑΕΚ Κ19: Θεοχάρης, Λιονης, Σταμούλης, Κώτσιος, Καραβίδας, Ποζατζίδης, Σαρδέλης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης, Τσαρούχας, Μαχαίρας.