Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Η ΑΕΚ 1-4 τον Άρη στο Βικελίδης του πήρε μέτρα για κουστούμι

Θεσσαλονίκη μου μεγάλη ΑΕΚομάνα, εσύ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά. Είτε έχει να αντιμετωπίσει περίστροφα η ΑΕΚ είτε νεροπίστολα, η αγαπημένη συμπρωτεύουσα αποδεικνύεται το καλύτερο εξοχικό της! Έτσι χτες, με συνοπτικές διαδικασίες σκούπισε, ψέκασε και καθάρισε και τον Αρούλη, το Μαρινάκειο παραμάγαζο, μετά από το βιολογικό καθάρισμα που είχε κάνει πριν από τρεις μέρες και στον κατά φαντασία πρωταθλητή ΣΜΠΑΟΓΚ.

Συμπρωτεύουσα για φέτος πάπαλα. Είχαμε και μας τελείωσε. Τώρα θέλει τρεις νίκες η ΑΕΚάρα, που τις έχει στο τσεπάκι με τη φόρα που έχει πάρει, απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ, στον αδιάφορο Παναθηναϊκό και στον καλό της πελάτη από την Τούμπα, για να πάει μετά στο Καραϊσκάκης και να κάνει την κηδεία του αιώνα στην Εθνική Τραμπούκων με τα κόκκινα που περιμένει να πάρει το φετινό πρωτάθλημα αήττητη. Με νίκη μέσα στην ποντικοφωλιά θα διοργανωθεί πανελλήνιο πάρτι για το καζίκι που θα έχουν πάθει τα τρωκτικά του λιμανιού. Και έπεται ο τελικός του κυπέλλου για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά και να γυρίσει για τα καλά το χαμόγελο στα χείλη κάθε ενωσίτη.

Για την ιστορία η ΑΕΚ χτες φιλοδώρησε με τέσσερα μπαλάκια τον Άρη τον κανακάρη, που έσκουξε για τα καλά από την παράφορη εκδήλωση… αγάπης που του εξέφρασε μέσα στο σπίτι του ο γνήσιος Δικέφαλος. Τα γκολ πέτυχαν ο Ολιβέιρα στο 24' και στο 52', ο Σιμόες στο 63' και ο Σιμάνσκι στο 84'. Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 29' ο Γκάμα.

Άρης: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ματίγια, Σάσα (76' Μπακουτσής), Μπρούνο Γκάμα, Μαρτίνεζ, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι (81' Οικονόμου), Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες (81' Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Βέρντε (61' Αλμπάνης), Μάνταλος (73' Σιμάνσκι), Λιβάγια, Ολιβέιρα (73' Αραούχο).