Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Φουλ του κιτρινόμαυρου Δικέφαλου Αετού!

- Φτου να μη τους ματιάσουμε! Όλοι έλεγαν ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν δεν θα τους επέτρεπαν να σμμετάσχουν σε όλα τα ματς των πλέι οφ κι όμως αυτοί κατάφεραν να τους διαψεύσουν πανηγυρικά! Ο λόγος για τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Ντμίτρο Τσαιγκρίνσκι, όπου ο πρώτος αντιμετώπιζε το γνωστό πρόβλημα με τους κοιλιακούς και ο δεύτερος είχε ζητήματα με τα συνεχόμενα παιχνίδια λόγω της γνωστής του ευπάθειας στα πόδια. Κι όμως, όχι μόνο παίζουν ασταμάτητα σε όλους τους αγώνες και μάλιστα ανά τρεις μέρες αλλά είναι και οι κορυφαίοι σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχοντας μάλιστα πετύχει και πολύτιμα γκολ!

- Μεγάλη υπόθεση τελικά ο σοβαρός προπονητής σε μια ομάδα. Βλέπουμε πώς έχουν μεταμορφωθεί με τον Καρέρα κάποιοι παίκτες και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Και πρώτος απ' όλους ο Μάρκο Λιβάγια που πρέπει να διανύει την καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδο της ζωής του. Άλλος άνθρωπος έχει γίνει ο Κροάτης μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ. Έχει ηρεμήσει και καταφέρνει να ξεδιπλώνει στο χορτάρι τις απίθανες ποδοσφαιρικές αρετές με τις οποίες είναι προικισμένος. Αλλά και οι κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΚ (Τσιγκρίνσκι και Σβάρνας) έχουν δέσει μεταξύ τους και εμπνέουν σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα. Επίσης ο Παουλίνιο εμφανίζεται εξαιρετικά βελτιωμένος και προσφέρει πολλά, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Ανανεωμένος παρουσιάζεται και ο Λόπες, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδι που παίρνει μετά την αποχώρηση του Χουλτ. Ο Μάνταλος, ακόμα, φαίνεται να ηρεμεί παίζοντας επιτέλους στη θέση του και δείχνει τις ικανότητές του σε κάθε παιχνίδι. Τρανταχτό παράδειγμα αγωνιστικής μεταμόρφωσης αποτελεί ο Κρίστιτσις, ο οποίος υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι είναι άλλος παίκτης από εκείνον που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ μέχρι τον περασμένο Νοέμβρη. Αλλά και ο Σιμόες είναι αγνώριστος στα τελευταία ματς, σε σημείο που νομίζει κανείς ότι τώρα ξεκινάει μια δεύτερη καριέρα. Τέλος ο Σιμάνσκι, έχει κουμπώσει με τους υπόλοιπους βρίσκοντας τον ρόλο που του ταιριάζει και όλοι μαζί αποτελούν τα γρανάζια μια καλοκουρδισμένης μηχανής η οποία ξέρει τι θέλει και πώς να το πετύχει μέσα στο γήπεδο. Προσδοκούμε βελτίωση, πάντα με τη συνδρομή του Ιταλού προπονητή και για τους Μπακάκη, Οικονόμου, Βέρντε, Αλμπάνη και Αραούχο, καθώς και θετική εξέλιξη για τους Λάτσι, Σαμπνάτζοβιτς, Ενομπακάρε, Χριστόπουλο, Μαχαίρα, Σταμούλη, Σαρδέλη και Μπότο.

- Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν με θέρμη ότι ο Όγκνιεν Βράνιες τελικά θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά με μεταγραφή, για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την καριέρα του. Δεν θέλω να τους την χαλάσω αλλά θα ήθελα να τους απευθύνω μόνο μια ερώτηση: Παιδιά, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μήπως τον ρωτήσατε τι άποψη έχει;

- Ανδρική ομάδα μπάσκετ ΑΕΚ: Κυπελλούχος Ελλάδος 2020.
Ανδρική ομάδα χάντμπολ ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια Α1 2020.
Ανδρική ομάδα πόλο ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια Α2 και άνοδος στην Α1 2020.
Ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια Α1 2020.
Γυναικεία ομάδα πόλο ΑΕΚ: Άνοδος στην Α1 2020.
Γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια Α2 και άνοδος στην Α1 2020.
Γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑΕΚ: Γεωργία Ζαβιτσάνου (ΑΕΚ) πρωταθλήτρια 2020.
Άρση βαρών-powerlifting ΑΕΚ: Ροβέρτος Παπαναστασίου (ΑΕΚ) παγκόσμιο ρεκόρ 2020.
Άρση βαρών ΑΕΚ: Νίκος Σαλίβερος (ΑΕΚ) Πανελλήνια Λίγκα Δυναμικού Τριάθλου 2020 3 χρυσά μετάλλια, 1 χάλκινο μετάλλιο.
Ξιφασκία ΑΕΚ: Δώρα Γκουντούρα (ΑΕΚ) Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας Ακρόπολις 2020 1 χάλκινο μετάλλιο.
Ποδηλασία ανδρών γυναικών ΑΕΚ: Τάσος Παπαποστόλου (ΑΕΚ) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 1 ασημένιο μετάλλιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ευστράτιος Μανωλίδης (ΑΕΚ) 1 ασημένιο μετάλλιο Ιάσονας Γιαλαμάς (ΑΕΚ) 1 ασημένιο μετάλλιο Σωτηρία Βασιλείου (ΑΕΚ) 1 χάλκινο μετάλλιο Κωνσταντίνος Παπίτσης (ΑΕΚ) 1 χάλκινο μετάλλιο.

Δεν περιγράφω άλλο!