Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Και ο Πανσερραϊκός ήταν Μπαρτσελόνα για την ΑΕΚ 2-2

Σε ένα επικίνδυνο γήπεδο, με έναν αντίπαλο που τσεκούρωνε σε κάθε φάση όπως μπορούσε και τον Σιδηρόπουλο και το VAR να έχουν έρθει σε "αποστολή" (δεν αποβλήθηκε ο Θυμιάνης), η ΑΕΚ κατάφερε να μην κερδίσει ξανά γιατί ο Γιώργος Αθανασιάδης με νέα γκάφα του "κρέμασε" την ομάδα του με το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις στις Σέρρες.

Η Ένωση σκόραρε στο 16′ με τον Ρότα, ισοφαρίστηκε στο 39′ από τον Θυμιάνη, έκανε το 1-2 ο Γκαρσία στο 45′, αλλά ο Θυμιάνης (με 10 παίκτες ο Πανσερραϊκός) στο τέλος εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο λάθος του Αθανασιάδη και ισοφάρισε σε 2-2.

Ακόμη ένα λάθος του φέτος, ενώ αρκεί να θυμηθούμε τα λάθη του και με την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια και με τον Άγιαξ στην Ολλανδία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων του Europa League. Και σήμερα με το νέο λάθος του η ΑΕΚ μένει ακόμη πιο πίσω από την κορυφή!

Επόμενο ματς για την ΑΕΚ την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 19:00 με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε να αντιμετωπίσει και σε αυτό το ματς πάρα πολλές απουσίες. Ο Αθανασιάδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα δεξί μπακ, ο Χατζισαφί αριστερά, ο Βίντα με τον Μουκουντί στα στόπερ, ο Γαλανόπουλος και ο Γιόνσον στον άξονα, ο Ελίασον δεξιά στην επίθεση, ο Γκατσίνοβιτς αριστερά και ο Τσούμπερ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γκαρσία που ήταν φορ.

Πρώτη τελική στο ματς για τον Πανσερραϊκό στο 5'. Ο Χατζηστραβός πήρε την μπάλα και εκτέλεσε μέσα από την περιοχή, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Πρώτη τελική και για την ΑΕΚ στο 9'. Ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε στην πλάτη του Θυμιάνη και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Χώροι υπήρχαν στο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες που έψαχναν τα πατήματά τους.

Στο 10' ο Χατζηστραβός έστρωσε στον Μορέιρα έξω από την περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, αλλά ο Βίντα του έβαλε την κόντρα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ΑΕΚ ανέβαινε στο γήπεδο και τελικά στο 16' βρήκε το γκολ. Ο Τσούμπερ απέφυγε έναν αντίπαλο και έκανε το σουτ ο Κατσίκας απέκρουσε ασταθώς, ο Ελίασον πήρε το ριμπάουντ και ο Κατσίκας τον σταμάτησε ξανά, αλλά ο Ρότα πήρε τελικά την μπάλα ψηλά και μπήκε με το στήθος στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 22' ωραίο σουτ του Τσούμπερ εκτός περιοχής, ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κατσίκα.

Στο 26' Άλεξιτς πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και έκανε το σουτ προς την εστία, αλλά ο Αθανασιάδης έπεσε στη γωνιά του και απομάκρυνε σε κόρνερ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κλείστηκε, προσπάθησε να απειλεί όσο μπορούσε με την ΑΕΚ να ψάχνει χώρους για να σκοράρει 2ο γκολ.

Στο 35' ο Θυμιάνης έκανε εγκληματική ενέργεια με κλωτσιά στο πρόσωπο του Γκαρσία και τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη και όχι με αποβολή.

Τέσσερα λεπτά μετά, στο 39', σκόραρε. Ωραία επίθεση από τους παίκτες του Πανσερραϊκού, ο Μούργος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Θυμιάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σε μία φάση που η άμυνα κοιμήθηκε και έγινε εύκολα το 1-1.

Η ΑΕΚ επιχείρησε να αντιδράσει και ανέβηκε μέτρα. Εν τέλει η ΑΕΚ βρήκε το δεύτερο γκολ πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους. Οι κιτρινόμαυροι αναπτύχθηκαν πολύ όμορφα, ο εξαιρετικός Τσούμπερ τροφοδότησε τον Λιβάι Γκαρσία μέσα στην περιοχή και αυτός πλάσαρε σωστά για το 1-2. Και εκεί τελείωσε το ημίχρονο με την Ένωση καλύτερη και πιο απειλητική να είναι μπροστά στο σκορ.

Η ΑΕΚ άρχισε το παιχνίδι με μια αλλαγή στο β' ημίχρονο. Ο Σιμάνσκι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Γιόνσον. Το ματς είχε αργό ρυθμό, με την ΑΕΚ να έχει ξανά τον Τσούμπερ κύριο εκφραστή.

Στο 55' λάθος του Βίντα, ο Μούργος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ. Ήταν αδύναμο, ο Αθανασιάδης το ήλεγχε και μπλόκαρε την μπάλα.

Τρία λεπτά μετά ο Ουεντραογκό σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο πορτιέρε της Ένωσης.

Ο Γκαρσία έκανε την πρώτη του κίνηση στο 58' με τον Τομάς, ενώ ο Αλμέιδα απάντησε με τον Μάνταλο αντί του Γαλανόπουλου αλλάζοντας έτσι όλο τον άξονα του. Αμέσως από φάση διαρκείας ο Τσούμπερ έπιασε ένα ωραίο σουτ από τη γωνία της περιοχής, ο Κατσίκας επενέβη με ωραία επέμβαση. Ο Σιμάνσκι εξ επαφή έστειλε την μπάλα άουτ.

Ωραία ανάπτυξη από τους παίκτες της ΑΕΚ στο 64'. Ο Γκαρσία έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο, ο Ρότα έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Μπέργκστρεμ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Γκαρσία που έφευγε τετ α τετ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αμέσως έβαλε τον Γκοτζαμανίδη αντί του Χατζηστραβού, με τον Τσούμπερ να αστοχεί σε πολύ καλή εκτέλεση φάουλ.

Στο 68' ο Θυμιάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Αθανασιάδης τον σταμάτησε.

Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες ο Πανσερραϊκός είχε μπει στο γήπεδο της ΑΕΚ και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φτιάξει φάση, με την Ένωση να δείχνει κουρασμένη και δίχως ενέργεια.

Ο Αλμέιδα έβαλε στο 78' τον Ζίνι αντί του Τσούμπερ και τον Μήτογλου αντί του Μουκουντί. Έτσι ο Ζίνι πήγε αριστερά και ο Γκατσίνοβιτς πίσω από τον Γκαρσία.

Δύο αλλαγές για τον Πανσερραϊκό στο 81'. Οικονόμου και Μπαΐροβιτς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Μούργου και Μορέιρα.

Ο Ζίνι στο 83' είχε ένα καλό σουτ άουτ.

Η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο 1-3 στο 90'. Ο Ζίνι έκανε πάσα προς τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Ελίασον, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσίκα. Η επιλογή του ήταν άσχημη, καθώς ούτε έκανε πάσα ούτε σουτ και η άμυνα του Πανσερραϊκού εξουδετέρωσε τη φάση.

Φάση διαρκείας στα καρέ του Πανσερραϊκού στις καθυστερήσεις. Ο Ελίασον έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της. Ο Γκαρσία πήρε την μπάλα από δύσκολη γωνία και έκανε το σουτ, αλλά ο Κατσίκας τον σταμάτησε.

Αμέσως μετά ο Πανσερραϊκός είχε τρομερή φάση με δοκάρι του Τομάς, αλλά δεν σταμάτησε να ψάχνει το γκολ.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε τελικά στο φινάλε με τον Θυμιάνη στο 93'. Ο Αθανασιάδης έκανε ολέθριο λάθος σε έξοδο του, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο αρχηγός του Πανσερραϊκού από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Και εκεί τελείωσε το ματς με το 2-2 στις Σέρρες.

Super League - 15η αγωνιστική

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ 2-2

Γήπεδο: Σερρών

Διαιτητής 5: Σιδηρόπουλος

Γκολ: 16' Ρότα στήθος 0-1, 39' Θυμιάνης κεφαλιά 1-1, 45' Γκαρσία σουτ 1-2, 94' Θυμιάνης σουτ 2-2.

Κίτρινες κάρτες: Ντανκερλούι (16'), Θυμιάνης (33'), Ουεντραογκό (69') - Γαλανόπουλος (45'), Μουκουντί (57'), Tσούμπερ (71'), Μάνταλος (72').

Κόκκινες κάρτες: Μπέργκστρεμ (65').

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (80' Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Σοφιανός (58' Τομάς), Μούργος (81' Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός (66' Γκοτζαμανίδης), Άλεξιτς.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (79' Μήτογλου), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (60' Μάνταλος), Γιόνσον (46' Σιμάνσκι), Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (79' Ζίνι), Γκαρσία.

MVP: Στίβεν Τσούμπερ.

Κριτική

Γιώργος Αθανασιάδης 0: Αυτό που κάνει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στην τελευταία φάση, είναι ασύλληπτο. Χωρίς σχεδόν καμία πίεση από αντίπαλο, στην μικρή του περιοχή, χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Και καταδικάζει την ομάδα και φυσικά αυτό σβήνει και οτιδήποτε έκανε μέσα στο παιχνίδι.

Λάζαρος Ρότα 7: Ξεκίνησε το ματς βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ και μάλιστα σε φάση που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Γενικώς βοήθησε πολύ την επιθετική λειτουργία με τα ανεβάσματα από την πλευρά του. Είχε κάποια προβληματάκια ανασταλτικά στο πρώτο ημίχρονο, τα έλυσε όμως με τις γρήγορες επιστροφές του.

Ντομαγκόι Βίντα 8: Για μια ακόμα φορά, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έκανε πολύ σωστά την δουλειά του στην άμυνα της ΑΕΚ. Κρατούσε σωστά την θέση του, κάλυπτε τα κενά, καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του. Και ήταν και σωστός με την μπάλα στα πόδια.

Αρόλντ Μουκουντί 6: Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, με γερά πατήματα και κερδισμένες πολλές μονομαχίες. Ωστόσο αδράνησε στην φάση του γκολ του Πανσερραϊκού και στη συνέχεια έδειχνε να μην πατάει τόσο καλά στο γήπεδο και να χάνει φάσεις. Πάντως το ισορρόπησε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά και πάλι έδειχνε να μην πατάει πολύ καλά. Τη θέση του πήρε ο Μήτογλου στο 79'

Εχσάν Χατζισαφί 5: Μπήκε στο ματς κάπως μουδιασμένα. Έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια του, ενώ έχασε και κάποιες φάσεις ανασταλτικά από την πλευρά του. Όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο, παρόλα αυτά δεν είχε σωστές επιλογές στην τελική του απόφαση.

Γενς Γιόνσον 6: Επέστρεψε μετά από καιρό στην ενδεκάδα και φάνηκε πως του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Παρόλα αυτά την δουλειά την έκανε σωστά στην μεσαία γραμμή, με εξαίρεση ένα - δυο λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Γενικώς ήταν σταθερός και βοήθησε σ' όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Προφανώς ο λόγος που βγήκε στο ημίχρονο, ήταν ο αγωνιστικός χώρος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Τη θέση του πήρε ο Σιμάνσκι στο 46'.

Κώστας Γαλανόπουλος 6: Πολύ καλό ματς από τον αρχηγό της ΑΕΚ, στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό. Από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του δεύτερου γκολ της ομάδας. Ενώ γενικώς έβγαλε πολλή δουλειά τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και με τις επιλογές που είχε με την μπάλα στα πόδια, για την ανάπτυξη της ομάδας. Τον αντικατέστησε ο Μάνταλος στο 60'.

Στίβεν Τσούμπερ 8: Ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Έδωσε μια μαγική ασίστ στον Γκαρσία για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Ενώ από δική του πολύ καλή προσπάθεια, ξεκίνησε το πρώτο γκολ. Γενικώς έπαιρνε μπάλες στα πόδια του και είχε σωστές επιλογές για να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Και ήταν σ' όλο το ματς, ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ μαζί με τον Γκαρσία. Βγήκε από το γήπεδο στο 79', όταν ξέμεινε από δυνάμεις και στη θέση του πέρασε ο Ζίνι.

Νίκλας Ελίασον 5: Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση λίγο προς το τέλος, δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Δεν πήρε μπάλες στα πόδια του και αυτές που πήρε, δεν τις αξιοποίησε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε ο μοιραίος παίκτης της ΑΕΚ, καθώς έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς 7: Ήταν πολύ κινητικός για ένα ακόμα παιχνίδι, με μεγάλη διάθεση και πολύ ουσιαστικός. Πήρε πολύ παιχνίδι πάνω του και βοήθησε σημαντικά και στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και φυσικά και στην επιθετική λειτουργία. Βοήθησε πολύ σ' όλους τους τομείς του παιχνιδιού και έκανε καλό ματς.

Λιβάι Γκαρσία 8: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Ο Γκαρσία πέτυχε το τρίτο του γκολ μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Λίγο πριν, στην φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία. Γενικώς βοήθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, κέρδισε μια αποβολή και θα μπορούσε να είχε κερδίσει και την κόκκινη του Θυμιάνη, αν δεν την κατάπινε ο διαιτητής και το VAR. Ήταν μια συνεχής απειλή.

Νταμιάν Σιμάνσκι 6: Έτρεξε αρκετά, έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Και λειτούργησε καλά στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν ήταν τόσο καλός με την μπάλα στα πόδια. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Γιόνσον στο 46'.

Πέτρος Μάνταλος 6: Από την ώρα που μπήκε στο ματς, στο 60' στη θέση του Γαλανόπουλου, πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του και έβγαλε πολλές φορές την ΑΕΚ σε θέση βολής, με κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού.

Αντόνιο Ζίνι 6: Πολύ καλή η εικόνα του από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι. Έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Ελίασον αλλά εκείνος δεν πλάσαρε σωστά, ενώ είχε και ένα δοκάρι. Πέρασε στο παιχνίδι στο 79' στη θέση του Τσούμπερ.

Σίμος Μήτογλου 6: Πολύ σταθερός και με καθαρό μυαλό. Από την στιγμή που μπήκε, στο 79' στη θέση του Μουκουντί, έπαιρνε σωστές θέσεις και φυσικά δεν φέρει ευθύνη και για την φάση της ισοφάρισης.

Ματίας Αλμέιδα 6: Για πολλοστή φορά φέτος η ομάδα του προηγείται και στο τέλος βρίσκεται να έχει χάσει βαθμούς. Το φαινόμενο τείνει να γίνει πολύ ενοχλητικό και για πολλούς η ΑΕΚ ήδη βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων της. Το καλό είναι ότι βαθμούς με μεγάλη ευκολία χάνει και ο Ολυμπιακός και πολλά θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Καραϊσκάκης αλλά και στα μετέπειτα παιχνίδια των πλέι οφ. Καλά θα κάνει να μην ξεγράφει κανείς την ΑΕΚ γιατί ο Αλμέιδα την δουλεύει έτσι την ομάδα ώστε το φορμάρισμά της να ξεκινάει από τον Φεβρουάριο και να φτάνει στο πικ του τον Μάιο στη διάρκεια των πλέι οφ. Τότε που οι άλλοι θα τρέχουν να την φτάσουν. Αρκεί να μην επιτρέψει να μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά της από την κορυφή. Επίσης, όλοι ελπίζουμε να έχει ξορκιστεί και αυτή η κατάρα με τους ατελείωτους τραυματισμούς παικτών της. Το μόνο που κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνει ο Αλμέιδα είναι να βάλει λίγο νερό στο κρασί του και να μάθει την ομάδα του εκτός από την διαρκή πίεση που ασκεί στον αντίπαλο για να κλέψει μπάλες, να αρχίσει να κλέβει και αποτελέσματα. Πρέπει η ομάδα να μάθει να παίζει και λίγο άμυνα. Έξυπνη άμυνα και όχι άγαρμπη με σκληρά μαρκαρίσματα εντός περιοχής που μας έχουν φορτώσει την πλάτη με ένα σωρό πέναλτι. Και για να γίνει σωστά αυτό απαιτείται στα ματς που θέλει να κλέψει να παίζει με δύο αμυντικά χαφ τα οποία θα αποτελούν την εμπροσθοφυλακή πριν από το κέντρο της άμυνας έτσι ώστε να αποφορτίζεται εκτός περιοχής η πίεση που ασκεί ο αντίπαλος.

Παραλειπόμενα και διαιτησία

Για τον Αθανασιάδη γράφτηκαν τόσα. Δεν θέλω να προσθέσω κι εγώ ένα ακόμα λιθαράκι στον λιθοβολισμό του. Είναι πολύ κρίμα ένας τερματοφύλακας να έχει τέτοια προσόντα και να τα αφήνει αναξιοποίητα. Κατά τ' άλλα η ομάδα έχει και λάθος νοοτροπία, ειδικά αμυντικά. Δεν είναι δυνατόν να δέχεται γκολ που στοιχίζουν βαθμούς πάντα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά των καθυστερήσεων. Αυτό δείχνει χαλάρωση, ωχαδερφισμό και σε πολλές φορές πανικό, πράγματα που απαγορεύονται σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που κάνουν πρωταθλητισμό. Εκείνη την ώρα που η μπάλα καίει την τρως. Δεν πας χαλαρά πάνω της ή πάνω στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ κατά ένα περίεργο τρόπο και ενώ έχει τα ματς στα χέρια της πάει και κλείνεται στην περιοχή της επιτρέποντας σε Παναιτωλικούς, Κηφισιές, Πανσερραϊκούς και Βόλους να την πιέζουν μέχρι που βραχυκυκλώνει. Αντί στην ίδια χρονική στιγμή να πιέζει εκείνη για να πετύχει ένα ακόμα γκολ που θα διώξει το άγχος από τα πόδια των παικτών της. Είναι τρομερό και σαφώς έχει τις ευθύνες του και ο προπονητής γι' αυτό το επαναλαμβανόμενο κάζο.

Ως προς τη χτεσινή διαιτησία, ο Σιδηρόπουλος δεν έκανε μεν τα εγκλήματα του Μανούχου στο Αγρίνιο, όμως έκλεισε τα μάτια στην καραμπινάτη αποβολή του Θυμιάνη όταν κλώτσησε στο πρόσωπο τον Γκαρσία και μας έφερε στη μνήμη τη με δυο μέτρα και δύο σταθμά κρίση του όταν πριν χρόνια στο Περιστέρι, σε παρόμοια φάση, απέβαλε τον Μάνταλο και άφησε την ΑΕΚ με 10 παίκτες με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με 1-0. Δυστυχώς οι Έλληνες διαιτητές με τις παράλογες αποφάσεις τους έχουν χάσει την αξιοπιστία τους. Και δεν πιστεύω ότι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην ανικανότητά τους. Διαιτητεύουν κατά το δοκούν. Κι αυτό αποδεικνύεται από το πώς εφαρμόζουν τον κανονισμό ανάλογα με την ομάδα που έχουν απέναντί τους. Στην ίδια περίπτωση που στερούν την ΑΕΚ από ένα πέναλτι και ενδεχομένως και κάποιους βαθμούς, σε παρόμοια φάση απέναντι στον Ολυμπιακό κάνουν δώρο ένα ανύπαρκτο πέναλτι και φυσικά τους ίδιους βαθμούς που η ΑΕΚ απώλεσε εξ αιτίας τους. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας αυτό λέγεται σε απλά ελληνικά αλλοίωση αποτελέσματος και αλλοίωση της βαθμολογίας! Και κάπου εδώ καλείται η επίσημη ΑΕΚ να αντιδράσει. Ποιος ήρθε; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Περίεργα πράγματα. Να σε σφάζουν κάθε δεύτερη αγωνιστική, να απομακρύνεσαι με το έτσι θέλω από τη βαθμολογική θέση που δικαιούσαι να κατέχεις κι εσύ να μη βγάζεις κιχ; Επιτέλους, η διοίκηση της ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει. Ο λαός της ΑΕΚ βράζει και παρά την παροιμιώδη ψυχραιμία του κανείς δεν ξέρει πότε μπορεί να χάσει τον έλεγχο. Θα έρθουν μετά οι κατέχοντες την εξουσία προστάτες των αφεντάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα της ρίξουν μια ξεγυρισμένη τιμωρία εξοντώνοντάς την! Αυτό είναι το σχέδιο. Δοκιμασμένο και πετυχημένο. Θα το επιτρέψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να συνεχίσει να εφαρμόζεται και θα γυρίζει και το άλλο μάγουλο κάθε φορά που θα δεχόμαστε τα χαστούκια τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: