Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε και ο Αερωπός με 27-26

Η ΑΕΚ στην Έδεσσα γνώρισε την ήττα με 27-26 από τον Αερωπό για την 14η αγωνιστική της Handball Premier. Η ΑΕΚ με αυτό το αποτέλεσμα κατέβηκε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και δείχνει να περνάει μια κρίση άνευ προηγουμένου η οποία κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημά του φάνηκε να είναι μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να πάρουν τον έλεγχο. Σύντομα όμως η ΑΕΚ άρχισε να επιδίδεται στα γνωστά λάθη χάρη στα οποία ο Αερωπός κατάφερε να πάρει μια διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση, αντί να μπει με το μαχαίρι στα δόντια για να ανατρέψει το σε βάρος της αποτέλεσμα, εμφανίστηκε πιο νωθρή και από το πρώτο ημίχρονο και εκδήλωσε σημάδια αδυναμίας να διαχειριστεί το ματς και να δυναμώσει σε άμυνα και επίθεση. Ο Αερωπός κρατούσε με άνεση τη διαφορά που είχε πάρει και κάπου λίγο μετά το 26-24, η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει πρόσκαιρα σε 26-26, με τον Αερωπό όμως να αντεπιτίθεται και πάλι με επιτυχία και να φτάνει στο τελικό 27-26.