Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η οργή του θεού και το πυρ το εξώτερον

Τι έγινε ρε παιδιά ο φοβερός και τρομερός Ολυμπιακός των… επενδύσεων και της καλύτερης ομάδας; Φοβάται κάτι; Τι κουλά είναι αυτά με τις κραυγές του σχετικά με τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια του με την ΑΕΚ; Ομολογεί ότι δεν διαθέτει πια καμία δύναμη στα κέντρα αποφάσεων ώστε να διεκδικεί τουλάχιστον τον σεβασμό και την ισότιμη αντιμετώπιση; Ναι αλλά τα γεγονότα λένε άλλα. Εννέα συνεχόμενες νίκες έχει στο πρωτάθλημα και στα έξι τελευταία ματς δεν έχει δεχτεί γκολ! Στο χτεσινό ματς με τα… δεύτερα της Ξάνθης το κοράκι είχε ερυθρόλευκες ρίγες ακόμα και στο κούτελο. Μαϊμού πέναλτι υπέρ (ποιου άλλου;) του Φορτούνη, αποβολή παίκτη της Ξάνθης, μόνο που δεν έβαλε και ο ίδιος γκολ για να τον δουν και να τον χαρούν οι μόνιμοι κλαψομούνηδες προστάτες του.

Λοιπόν, καλό θα είναι να ξυπνήσουν εκεί στην ΑΕΚ πριν να είναι αργά. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν έφυγε από τα κέντρα αποφάσεων. Ποτέ δεν έχασε τον έλεγχο. Όλα με μαστοριά έχουν στηθεί για να πιστέψουν μερικοί ότι άλλαξαν τα κόζια στο ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα οι γαύροι έστησαν τις μοιρολογίστρες με τις μαύρες μαντήλες (Καραπαπά, Θεοδωρίδη και λοιπούς σαλιάρηδες) να κλαίνε μέρα-νύχτα, χάσουν-κερδίσουν, κάνοντας το άσπρο μαύρο και εμφανίζοντας τον εαυτό τους μόνιμα αδικημένο, ενώ όλη η Ελλάδα παρακολουθεί εμβρόντητη την ΑΕΚ να σφάζεται στο γόνατο και για ξεκάρφωμα κάπου-κάπου να της δίνουν κάποιο σφύριγμα άνευ ουσίας και ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό να τους δουλεύει όλους παίρνοντας όλα τα σφυρίγματα για πάρτη του την ίδια ώρα που γκρινιάζει ότι αδικήθηκε!

Παράλληλα οι σκατιάρηδες έχουν κινητοποιήσει όλες τις… φίλιες δυνάμεις καλώντας τες να αποδείξουν τη… φιλία τους τώρα που η δύσκολη ώρα το απαιτεί. Και βλέπουμε να γίνονται καταπληκτικά πράγματα. Ομάδες να παίζουν με τα δεύτερα εναντίον του… θηρίου. Άλλες ομάδες να αγωνίζονται με τα πόδια ανοιχτά όταν αντιμετωπίζουν το τέρας του… Πειραιά. Θαύματα σας λέω. Και οι τυφλοί ανέβλεψαν και οι χωλοί περιεπάτησαν. Μέγας είσαι κύριε και θαυμαστά τα έργα σου, αλλά έτσι για τη θεία δίκη, ρίξε και λίγο από το πυρ το εξώτερον και κατεύκαυσε αυτούς που δεν πιστεύουν ούτε στη δύναμη αλλά ούτε και στην οργή σου…