Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Σε ματς αγγαρεία η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό και πέρασε στους 8 του κυπέλλου

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και πέρασε στους 8 του κυπέλλου, σε ένα ματς που αποτέλεσε καθαρά τυπική διαδικασία, αφού το 0-4 του πρώτου αγώνα μέσα στο Αγρίνιο δεν άφηνε περιθώρια για διαφορετικές σκέψεις από κανέναν.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Λόπες στο 65’ με κοντινό σουτ ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Μοράν με τον Μασούντ και πάσα του τελευταίου στον σκόρερ.

Ο Χιμένεθ βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή και έτσι ξεκίνησε στην εντεκάδα βάζοντας στο τέρμα τον Μπάρκα, στο κέντρο της άμυνας τον Γιαννούτσο μαζί με τους Βράνιες και Λαμπρόπουλο, στα πλάγια σαν μπακ-χαφ τους Γκάλο και Λόπες, αμυντικά χαφ τους Μοράν και Αϊντάρεβιτς, στην επίθεση τους Κλωναρίδη και Γιακουμάκη και πίσω τους, σε ρόλο επιτελικού χαφ, τον Μασούντ. Στην εξέλιξη του ματς χρησιμοποίησε και τους Τζανετόπουλο στο 69’ στη θέση του Βράνιες, Αραούχο στο 76’ στη θέση του Μασούντ και τέλος τον Γιούση στο 80’ στη θέση του Γκάλο.

Λόπες, Μοράν και Μασούντ ήταν οι καλύτεροι της ΑΕΚ σε ένα ματς που όσο και να ήθελαν να το αποφύγουν οι παίκτες εξελίχθηκε σε αγγαρεία.

ΑΕΚ: Mπάρκας, Βράνιες (69’ Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Γκάλο (80’ Γιούσης), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Λόπες, Γιακουμάκης, Μασούντ (76’ Αραούχο), Κλωναρίδης.

Παναιτωλικός: Κουσιάδης (8’ λ.τρ. Κυριακίδης), Περέιρα, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46’ Μάρκος Πάουλο), Κλέσιο, Φάρλεϊ Ρόσα (70’ Μοράρ), Βασιλούδης, Ντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: