Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Εκτοξεύθηκε προς τον τελικό του Τζάλεντζ Καπ η ΑΕΚάρα στο χάντμπολ κερδίζοντας με 21-29 τη Μαδέιρα στην Πορτογαλία και το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ απλά σφραγίζει το εισιτήριό της

Δεν έχουν τελειωμό οι μεγάλες στιγμές για την ΑΕΚ φέτος. Η ομάδα χάντμπολ παρά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη λόγω κακοκαιρίας, η οποία την ανάγκασε να φτάσει με καθυστέρηση μιας μέρας στον προορισμό της, έπαιξε καταπληκτικά σε ένα γήπεδο που έσταζε νερά (!) και κατάφερε να κερδίσει με 21-29 την Μαδέιρα φτάνοντας κυριολεκτικά μια ανάσα από τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. 

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ μπήκε από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι και έγινε αφεντικό, παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Οι Πορτογάλοι στάθηκε αδύνατον να σταματήσουν την επέλαση των κιτρινόμαυρων οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με μια διαφορά 10 τερμάτων και σκορ 6-16. 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να μειώσουν προσωρινά, αλλά η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη να τους δώσει την ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Παρά την πίεση της Μαδέιρα, οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού συνέχισαν να παίζουν όμορφα και έξυπνα και τελικά έφτασαν στη μεγάλη νίκη με 21-29.