Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Σαν σίφουνας πέρασε από τη Λειβαδιά η ΑΕΚ Κ19 κερδίζοντας την αντίστοιχη του Λεβαδειακού με 0-3

Η ΑΕΚ Κ19 νίκησε με 0-3 την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στον αγώνα για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19 που πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο Βοιωτίας.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έχασε ευκαιρίες, είχε μάλιστα και δοκάρι με κεφαλιά του Ευθύμη Χριστόπουλο στο 25' ύστερα από σέντρα του Θεοδόση Μαχαίρα, αλλά και μία ακόμα κεφαλιά που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού Πρωτόπαπα στο 40'.

Το σκορ άνοιξε ο Μάριος Μάρκου στο 52' όταν κέρδισε το ριμπάουντ έπειτα από κεφαλιά του Χριστόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι και απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 55' ο Βαγγέλης Μακρής του Λεβαδειακού σούταρε στο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα, στο 56', έγινε το 0-2 με ωραίο σουτ του Γιώργου Τάμπα έξω από την περιοχή. Το τελικό 0-3 πέτυχε με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση ο Χριστόπουλος μετά από μπροστινή μπαλιά του Μαχαίρα. Στις καθυστερήσεις ο Άντζελο Τάφας κράτησε το 0-3 με εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Σταμάτη Νικολάου.

Λεβαδειακός: Πρωτόπαπας, Λαμπίρης, Νικολάου, Κολιμάτσης (62' Στούπας) Πούλος, Βαγγέλοβ (62' Κάκος) Μολές, Τσάπρας, Καραμπάς (73' Λεχουρίτης) Μακρής, Σπύρι.

ΑΕΚ: Τάφας, Ποζατζίδης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (70' Κώτσιος) Τσέλιος (83' Κορομηλάς) Μάρκου (76' Κάτσικας) Μαχαίρας, Χριστόπουλος.

Διαιτητής: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Βοηθοί: Σοφός (Βοιωτίας) Καλαμπούκας (Βοιωτίας).