Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ, φιναλίστ η ΑΕΚ με παίκτες λίγους και μικρούς

Οι παίκτες της ΑΕΚ μόλις έχουν "πεθάνει" για την ΑΕΚ και για το Κύπελλο

Είπαμε, εν θερμώ δεν γράφουμε ποτέ. Πόσω μάλλον εν βρασμώ! Οπότε θα τα πούμε αύριο που θα έχει ηρεμήσει κάπως το νευρικό μας σύστημα (ελπίζουμε). Αλλά για να μην πάει τσάμπα τόση τσαντίλα, να σας πούμε (παίκτες της ΑΕΚ) ότι είστε πολύ λίγοι για να φοράτε την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος! Λίγοι και μικροί! Ευτυχώς για εσάς (και φυσικά και για εμάς), μικρομεσαίες ομάδες υπάρχουν άπειρες, κάπου θα βρείτε να βγάζετε το ψωμί σας. Τώρα που τελείωσε η σεζόν μπορείτε να αρχίσετε να τα μαζεύετε μόνοι σας. Δεν είναι ανάγκη να σας ειδοποιήσει καμιά διοίκηση για τα αυτονόητα.
Παίκτες της ΑΕΚ, αυτός σας το πήρε. Μπορείτε να νιώθετε περήφανοι

Κυπελλούχος Ελλάδος, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ, για τρίτη μάλιστα συνεχόμενη χρονιά και για πρώτη φορά στην ιστορία του κατακτάει και το νταμπλ αφού αναδείχτηκε και πρωταθλητής φέτος. Όλα αυτά έχοντας και στους τρεις τελικούς αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά και στην κούρσα του πρωταθλήματος ήταν η μία από τις δύο ομάδες που τον ανταγωνίστηκαν, έστω και στο ένα τρίτο μόνο του πρωταθλήματος! Αυτό, πρέπει να το ξέρετε, δεν καταπίνεται με τίποτα από τον υπερήφανο λαό της ΑΕΚ. Την μικρύνατε πολύ την ομάδα. Την φέρατε σχεδόν στο μπόι σας. Γιατί τόσο μικροί είσαστε οι ίδιοι.
 Πετράν, τουλάχιστον το σήκωσες -για άλλη μια φορά- μέχρι το βάθρο του

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Όπως μας καταντήσατε εσείς μπορούμε να πούμε και τίποτα άλλο; Μπορούμε να καταθέσουμε την όποια ένσταση έχουμε; Μας αναγκάσατε να τις καταπιούμε όλες! Και δεν ήταν και λίγες. Ας είναι! Αυτό θα το θυμόμαστε για πάντα! Άξιος, λοιπόν ο νταμπλούχος! Όσα κι αν έγιναν, εμείς δεν δικαιούμαστε να προβάλλουμε καμία αμφισβήτηση. Ας κοιτάξουμε τη γύμνια μας και την κακομοιριά μας. Αν ήμασταν καλύτεροι ας το αποδεικνύαμε μέσα στα γήπεδα. Και ειδικά σήμερα, στον τελικό, οι αποδείξεις για την ανωτερότητα που μας φλόμωναν οι παίκτες μας ότι τάχα διαθέτουν απέναντι στους αντιπάλους τους του ΠΑΟΚ και που θα την έδειχναν μέσα στο γήπεδο, για άλλη μια φορά έμειναν στα λόγια…