Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Αυτοί που φεύγουν

Η ΑΕΚ - κι όταν λέμε ΑΕΚ εννοούμε κυρίως τον κόσμο της- ξέρει να τιμάει εκείνους που της χάρισαν το πιο πολύτιμο κομμάτι του εαυτού τους. Την καρδιά τους. Εκείνους που αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο της ζωής τους στην προσπάθεια να την καταστήσουν κυρίαρχη σε όλους τους τομείς. Τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες, τους δημοσιογράφους.

Καλή αντάμωση Βαγγέλη Ζιάγκο. Στην ιστορία της ομάδας έχεις καταγραφεί με τον χαρακτηρισμό "παλικάρι". Σαν ο άνθρωπος που ήταν πάντα εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα. 19 χρόνια είναι αυτά. Και όλοι είμαστε σίγουροι ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Θα ξανασυναντηθούμε. Γιατί έτσι είναι γραμμένο και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Καλή αντάμωση Άκη Γεωργίου, Γιώργο Τσακίρη, Αλέξανδρε Λυμπέρη, Φάνη Σταθόπουλε. Το ΑΕΚVoice δεν έκλεισε επειδή κανένας ζωντανός οργανισμός δεν κλείνει ποτέ. Μια παύση θα κάνει μόνο. Στο μεταξύ οι δημοσιογράφοι που το αποτελούσαν θα συνεχίσουν να μάχονται από άλλα κιτρινόμαυρα μετερίζια. Μέχρι να έρθει η ώρα να μαζευτούν πάλι όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη και να συνεχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει. Μέχρι τότε τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνουν.

Λίγο βαριά η σημερινή μέρα αλλά, όπως οι ιδέες δεν αποθνήσκουν, έτσι και οι απόστολοι αυτών των ιδεών ξαποσταίνουν για λίγο και επανέρχονται δριμύτεροι…