Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

X-Files

Όχι και στα ψιλά ρε παιδιά τέτοια ειδησάρα! Δύο εξωγήινοι εμφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Κολωνού, σύμφωνα με μαρτυρίες και έστησαν καρτέρι στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο!

Οι εξωγήινοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και μόλις είδαν τον Ζωγράφο να έρχεται του έκαναν επίθεση με ρόπαλα καταφέρνοντάς του αμέτρητα χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο Ζωγράφος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος Ζωγράφος είναι συνεργάτης του Σκωτσέζου αρχιδιαιτητή Χιού Ντάλας και πριν λίγες μέρες ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου στη θέση του Δημήτρη Καλύβα.

Η επίθεση έγινε μια μέρα πριν το διήμερο σεμινάριο διαιτητών της Super League στο οποίο θα βρίσκεται και ο Χιού Ντάλας.
 
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες αλλά χωρίς πολλές ελπίδες να βρει τους δράστες, αφού όπως όλοι ξέρουμε και από παλιότερες εμφανίσεις τους, αυτοί οι εξωγήινοι κινούνται με ταχύτητες εκτός του γήινου χρόνου και εξαφανίζονται έτσι ξαφνικά όπως είχαν εμφανιστεί. Επίσης κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την προέλευσή τους αφού δεν έχει βρεθεί ποτέ κανένα ίχνος τους στα σημεία που εμφανίζονται. Το μοναδικό στοιχείο που έχει στα χέρια της η αστυνομία είναι μια έντονη μυρωδιά ψαρίλας που πλανάται πάντα στο σημείο που κάνουν την εμφάνισή τους και η οποία μυρωδιά διαρκεί για μερικές ώρες και μετά εξαφανίζεται κι αυτή. Στοιχείο βέβαια πάνω στο οποίο δεν μπορεί να βασιστεί καμία έρευνα αφού η ύπαρξη της μυρωδιάς θα μπορούσε να είναι εντελώς τυχαία και να οφείλεται σε κάποιον πλανόδιο ψαρά που είχε σταθεί στο συγκεκριμένο σημείο πριν από το συμβάν…