Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Θα σηκωθεί ο Κολοκοτρώνης και κάποιοι θα τρέχουν

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανέμενε μέχρι σήμερα από τα θεσμικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου να πάρουν κάποια θέση, για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό.

Επειδή κάτι τέτοιο δε συνέβη, αναγκαζόμαστε να συγχαρούμε το διαιτητή Σπάθα και τους βοηθούς του Σωτηρόπουλο και Κοντιζά, για την εξαιρετική ΕΚΤΕΛΕΣΗ των καθηκόντων τους, και λυπούμαστε που δε μπορέσαμε απ' την πλευρά μας να τους διευκολύνουμε περισσότερο στο έργο τους.

Και τώρα ας πάμε σε ουσιώδη θέματα
 
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απευθυνόμενη στους φιλάθλους της και ΜΟΝΟ, θέλει να τους γνωρίσει τα εξής:

1.Πρέπει να είναι και να αισθάνονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την ομάδα τους-ομάδα μας.

2.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι στην πράξη και όχι στα λόγια ομάδα που ακολουθεί τη δική της ξεχωριστή πορεία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

3.Δεν αποδεχόμαστε κροκοδείλια δάκρυα από κανέναν και κυρίως από αυτούς που το ΜΟΝΟ ενδιαφέρον και μέλημά τους είναι το πώς θα γίνουν "Βεζίρηδες", στη θέση του Βεζίρη.

Πάμπολλα τα παραδείγματα που οι "μεγάλοι" του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ενώνονται όταν το κοινό τους καλό το επιβάλει εις βάρος των "μικρών".

4.Γνωρίζουμε ΑΡΙΣΤΑ να προστατεύουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΑΘΑΣ-ΓΙΑΧΟΣ-ΠΑΠΑΣ ή οποιοσδήποτε άλλος δε θα μπορέσει να μας βγάλει έξω από το στόχο μας που είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να πάει ακόμη ΨΗΛΟΤΕΡΑ.

Γνωρίζουμε βέβαια ότι αυτό το ψηλότερα θα έχει ΚΟΣΤΟΣ γιατί αρχίσαμε πλέον και "ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ".

5.Ας είναι σίγουροι οι φίλαθλοί μας ότι τον ΑΣΤΕΡΑ δε θα μπορέσει να τον σταματήσει ΚΑΝΕΝΑΣ και όταν λέμε ΚΑΝΕΝΑΣ εννοούμε ΚΑΝΕΝΑΣ.

6.Όσο για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που ενοχλούνται από αυτή την ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ που έρχεται για να μείνει στην κορυφή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ΠΡΑΓΜΑΤΙ πρέπει να ανησυχούν (και καλά κάνουν και ανησυχούν), γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαθέτει δύο πράγματα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να τον σταματήσουν:

- Είναι οικονομικά ανεξάρτητος με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό,
- Και γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ το πώς η ομάδα θα ανεβαίνει ΟΛΟ και ψηλότερα παρακάμπτοντας τα εμπόδια που της βάζουν.

7.Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ενέργεια του ΑΣΤΕΡΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ερμηνεύεται (και θα ερμηνεύεται) κατά τα "καλά και συμφέροντα" προκειμένου να παραμείνει μικρός γιατί έτσι τον θέλουν τα μεγάλα συμφέροντα. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται.

8.Τέλος καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι προσηλωμένοι στο στόχο του ΑΣΤΕΡΑ μας που ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Να φτάσουμε στην ΚΟΡΥΦΗ ακολουθώντας στο δικό μας δρόμο.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ"

Για όποιον δεν κατάλαβε, αυτή η ανακοίνωση... μνημείο, εκδόθηκε από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με αφορμή τη σφαγή της ομάδας τους από τον εντεταλμένο διαιτητή της παράγκας Ηλία Σπάθα του Συνδέσμου Πειραιώς στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό του Βαγγέλα Μαρινάκη.

Δηλαδή, για να το κάνουμε πενηνταράκια μήπως και κανείς δεν κατάλαβε τι διάβασε: Ούτε λέξη για τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη, την παράγκα και το καθεστώς που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο στον τόπο μας. Δηλαδή, στην δυαρχία της Τριπολιτσάς (Μπάκο-Καϋμενάκη) για το αίσχος του Σαββάτου οι μόνοι που φταίνε είναι εκείνοι που "ΜΟΝΟ ενδιαφέρον και μέλημά τους είναι το πώς θα γίνουν "Βεζίρηδες", στη θέση του Βεζίρη"!!! Ο τωρινός βεζίρης δεν φταίει σε τίποτα!!!

Εντάξει, Βαγγέλη, μπορείς κι απόψε να κοιμηθείς ήσυχος. Τα παιδιά από τα μέρη του Κολοκοτρώνη δεν είναι αχάριστα. Τους πέρασες ένα χεράκι στον τελικό του κυπέλλου πρόπερσι, όταν κορυφαίος του μεταξύ σας αγώνα είχε αναδειχθεί ο τερματοφύλακας Μανιάτης, ενώ εσύ έκοβες βόλτες στα αποδυτήρια και απέδιδες συντροφικούς χαιρετισμούς στο διαιτητικό τρίο, τους πέρασες και φέτος ένα χεράκι με την δαμόκλειο... Σπάθα σου, ε, τώρα δεν μένει παρά να τους στείλεις την αγάπη σου και να τους καλέσεις για δείπνο στο ίδιο τραπέζι με τον εν πολλές αμαρτίες περιπεσόντα Αλέξη Κούγια. Για να αποκατασταθούν όλες οι παλιές ψυχρότητες μεταξύ των... "παιδιών"...

Κρίμα βρε Τριπολιτσά... Και μετά διερωτούνται γιατί παίζουν σε άδειο γήπεδο και όλοι οι Τριπολιτσιώτες αναπολούν τον ιστορικό Παναρκαδικό που τόσο περίεργα όσο και άδικα μερικοί φρόντισαν να εξαφανίσουν...