Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ε, όχι κι αυτό ρε ΑΕΚ, ήττα από τον τελευταίο Πανιώνιο με 71-69

Ρε ΑΕΚ, δείξε μας λίγο έλεος! Θέλεις πίσω τον κόσμο σου, λες. Μας κάνεις περήφανους παίρνοντας το κύπελλο. Μας ξανακάνεις περήφανους με την τρομερή πρόκριση στους 8 του Τσου Λου μέσα στην Τσεχία. Γιατί ρε ΑΕΚ μας το κάνεις αυτό και χάνεις από την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος που η θέση της είναι στην Α2 και από συγκυρίες βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία; Γιατί τέτοια ξεφτίλα; Σε πόσα ακόμα σκοτσέζικα ντους θα μας υποβάλλεις; Πόσο δρόμο έχουμε ακόμα για να ξαναγίνουμε κανονική ομάδα και όχι ασανσέρ σε ουρανοξύστη; Ρε Μάκη, όχι άλλον Γκριν ρε Μάκη τη στιγμή που είχαμε τον Ούκιτς και τον διώξαμε. Πόσο ακόμα θα την παλεύουμε χωρίς πλέι μέικερ; Σύμφωνοι, κάναμε υπέρβαση φέτος παρά τις τρομερές αστοχίες έμψυχου υλικού που είχαμε. Αλλά περισσότερα από δύο καλά συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχουμε αξιωθεί να δούμε. Ο Χάρις είναι τρομερός παίκτης αλλά ταυτόχρονα διέπεται από φοβερή αστάθεια αφού στο ένα ματς μπορεί να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του και στο αμέσως επόμενο να ψάχνεις να τον βρεις μέσα στο παρκέ. Εντάξει, καλό παιδί ο Ζιάγκας αλλά και μεγάλο αληταριό ο Πανιώνιος για να σκεφτούμε να τον βοηθήσουμε και φυσικά πολύ καλύτερο σαν σκέψη να έχεις αντίπαλο τον Πανιώνιο του χρόνου και να μην έχεις τον Άρη αλλά δεν θα έπρεπε να περνάνε ούτε σαν αστείο από το μυαλό μας παρόμοια σενάρια γιατί πολύ απλά δεν μας αφορούν. Και τέλος, δεν επιτρέπεται να μένει έξω σε ένα παιχνίδι ο Σάκοτα και η ομάδα να βάζει ένα τρίποντο σε κάθε είκοσι σουτ! Σιχτίρι και νισάφι μαζί! Παρανοήσαμε με όλα αυτά!

Δεκάλεπτα: 15-17, 33-24, 53-43, 71-69.

Πανιώνιος Βίκος Cola (Ζιάγκος): Μπράζελτον 24 (5/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/9 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 6 λάθη), Σακελλαρίου 7 (2/7 σουτ), Νταλό 5 (2/7 σουτ, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τσούπκοβιτς 7, Σαρικόπουλος 2, Δίπλαρος, Κράβιτς 10 (5 ριμπάουντ), Κουακομένσα 2 (5 ριμπάουντ), Ραλλάτος, Κάμινγκς 14 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ).
ΑΕΚ (Σάκοτα): Τζέιμς 17 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ), Γκριν 5 (2/7 σουτ), Χάρις 12 (5/9 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 3 (1/7 σουτ), Χάντερ 9, Ξανθόπουλος, Βασιλόπουλος, Μαυροειδής 3 (4 ριμπάουντ), Καββαδάς 1, Πάντερ 19 (4/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 2/2 βολές).