Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Απόφαση δειλίας ή σκοπιμότητα η διακοπή του πρωταθλήματος

Μια κυβέρνηση σε πλήρη σύγχυση πήρε μια βεβιασμένη όσο και άδικη απόφαση η οποία θίγει άμεσα εκείνους που αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα με τον σταυρό στο χέρι και προσπάθησαν να διακριθούν χωρίς να κλέψουν ή να βιάσουν τους αντιπάλους τους.

Κοντολογίς τσουβάλιασε δικαίους και αδίκους θέλοντας να πείσει πως αποδίδει δικαιοσύνη την ίδια ώρα που με την απόφασή της δικαιώνει τους ισχυρισμούς εκείνων που φώναζαν τόσο καιρό πως ή αυτοί θα πάρουν το πρωτάθλημα ή κανένας!

Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να προετοιμαστεί για να θερίσει τις θύελλες που αναμενόμενα της αναλογούσαν όταν με περίσσια ξεδιαντροπιά έσπερνε ανέμους. Τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή επιθυμούσε να δει ο πρωθυπουργός αλλά δεν αρκέστηκε μόνο στα ευχολόγια παρά προέβη και σε πράξεις με σκοπό να συνδράμει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας του πολεμοχαρή κουμπουροφόρου Ρίνγκο πασών των Ρωσιών.
 
Η γελοιότητα περισσεύει στον τόπο μας και δυστυχώς αυτή η πατρίδα η ρημαγμένη πρέπει να βρει το κουράγιο να σηκώσει πολλά ακόμα δυσβάσταχτα βάρη στις πλάτες της. Έχουμε καταντήσει σαν λαός περίγελος της ανθρωπότητας εξ αιτίας ενός τσούρμου ανίκανων, αστείων αλλά και επικίνδυνων ανθρώπων.

Μας θέλουν κομματιασμένους σε πολλά επίπεδα να μαλλιοτραβιόμαστε μεταξύ μας, ο καθένας για το δίκιο του, για να μπορούν να μας ξεσκίζουν ανενόχλητοι επιβάλλοντας τις τερατώδεις αποφάσεις τους χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία από μέρους μας. Δεν προλαβαίνουμε να διαμαρτυρηθούμε. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα που μας απασχολούν. Κάποιοι πασχίζουν να υπερασπιστούν συγκεκριμένα λαμόγια που  έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο τους σαν ευεργέτες των ομάδων τους και ταυτόχρονα υπηρετούν τα σκοτεινά παιχνίδια εκείνων που μας κυβερνούν αποκομίζοντας οφέλη για τις τσέπες τους.

Με τόσα αδιέξοδα μπροστά της αυτή η κυβέρνηση, όπως ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, ο επεκτατισμός και η αδιαλλαξία του Ερντογάν, η απαξίωση των Ευρωπαίων εταίρων μας, η αδιαφορία των Αμερικανών, αν δεν είχε στην παλάντζα τα αντίβαρα Μαρινάκη και Σαββίδη για να την παλεύει στο εσωτερικό μέτωπο, να είστε σίγουροι ότι θα τα είχε επινοήσει…