Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Σαρωτική η ΑΕΚ Κ20 συνέτριψε τον Πανιώνιο Κ20 με σκορ 5-2

Η ΑΕΚ Κ20 πιάνοντας πολύ καλή απόδοση συνέτριψε με 5-2 την αντίστοιχη του Πανιωνίου σε ματς που διεξήχθη στο Γαλάτσι για το Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκα.

Η ΑΕΚ με το καλημέρα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Σπηλιώτη μέσα από τη μικρή περιοχή. Ο Πανιώνιος αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 6' και αυτός με κεφαλιά. Στο 12' με ωραίο πλασέ ο Χριστόπουλος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Δικέφαλο γράφοντας το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος έγινε πιο απειλητικός κάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά έπεσε πάνω στον Γκίνη ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Έτσι, η ΑΕΚ Κ20 ήταν τελικά εκείνη που πέτυχε και τρίτο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Γιούση στο 74' διαμορφώνοντας το 3-1. Ο ίδιος παίκτης στο 80' έγραψε το 4-1 για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Αντωνίου και να κάνει το 5-1 για τον Δικέφαλο. Ο Πανιώνιος πέτυχε να μειώσει σε 5-2 σε μία στιγμή αδράνειας της άμυνας της ΑΕΚ Κ20.

ΑΕΚ: Γκίνης, Ασπρογιάννης, Μωραϊτάκης, Μπούσης, Μπογκντάνι, Μπάμπης, Μπότος, Γιούσης, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Αντωνίου.