Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Εθνικός Γαζώρου-ΑΕΚ Κ20 4-2

Ο Εθνικός Γαζώρου, στον προτελευταίο αγώνα που έδωσε η ΑΕΚ Κ20 πριν από τον σημερινό τελικό, την είχε κερδίσει στις Σέρρες με 4-1. Οι πιτσιρικάδες του Στέλιου Μανωλά δεν το άκουσαν μάλλον το καμπανάκι που είχε χτυπήσει δυνατά στ' αυτιά τους ώστε να σοβαρευτούν και να μη βαδίσουν στα χνάρια των παικτών της πρώτης ομάδας, που κατέβηκαν να παίξουν στον Βόλο φορώντας αντηλιακό, καπελάκια για τον ήλιο, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες. Μετά  έχουμε απορίες που δεν έχει εξελιχθεί παίκτης από την ομάδα νέων για να προωθηθεί στην ανδρική…

Με άλλα 4 γκολ φιλοδώρησε την ΑΕΚ ο Εθνικός Γαζώρου Σερρών, αυτή τη φορά στον τελικό του πρωταθλήματος νέων της Φούτμπολ Λιγκ και φυσικά κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή αφήνοντας την ΑΕΚ φιναλίστ και καταϊδρωμένη.

Η ΑΕΚ έχασε με 4-2 όντας τραγική σε όλες τις γραμμές της, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει, όχι μόνο τον Στέλιο Μανωλά, αλλά και την διοίκηση της ομάδας.

Για την ιστορία τα γκολ της ΑΕΚ πέτυχαν οι Τσέλιος στο 45' και Κυριαζής στο 85'.
 
Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους: Θ. Τσέλιος, Γραμματίκας, Γιαννούτσος (71′ Ψάνης) Πανουργιάς, Βιδάλης, Γαλανόπουλος, Τζάθας (63′ Αντωνίου) Καρβουνίδης (84′ Λίτσι) Κυριαζής, Η. Τσέλιος (80′ Ασπρογιάννης) Βλαχομήτρος (63′ Μίχας).