Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΕΚ Κ17 κέρδισε τον Ολυμπιακό Κ17 στου Ρέντη με 2-3

Διαβάζω σε σοβαρά κιτρινόμαυρα sites πως άρχισε η… εκδίκηση για την εφτάρα που έφαγε η ΑΕΚ Κ20 και για την τριάρα που άρπαξαν οι μεγάλοι σε Ρέντη και Καραϊσκάκης αντίστοιχα, μέσω των πιτσιρικάδων της ΑΕΚ Κ15 και της ΑΕΚ Κ17 που κέρδισαν με 1-2 η πρώτη και 2-3 η δεύτερη τον Ολυμπιακό στην έδρα του και νιώθω να κοκκινίζω από ντροπή. Ας αφήσουν τα πιτσιρίκια να απολαύσουν τις επιτυχίες τους και ας μη τους φορτώνουν τις πλάτες με τέτοια ασήκωτα φορτία που στο κάτω-κάτω της γραφής δεν έχουν καμία υποχρέωση ούτε και ευθύνη για να τα σηκώσουν!

Η ΑΕΚ Κ17 έκανε μια σπουδαία εμφάνιση παίζοντας έξυπνα και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις τον αντίπαλό της τον κλείδωσε μακριά από την περιοχή της και πήρε τη νίκη με την οποία ξέφυγε κατά 5 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Μάρκου Δήμου οδήγησε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και πέτυχε να μην απειληθεί σχεδόν καθόλου. Και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην εστία των ερυθρολεύκων σε μία εκ των οποίων, στο 14', κέρδισε πέναλτι με τον Μπότο και ο Σαρδέλης το μετέτρεψε σε γκολ. Οι ερυθρόλευκοι, μη έχοντας άλλη επιλογή, ανέβηκαν παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Βοΐλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε αποφασιστικά και πέτυχε ότι είχε πετύχει και στο πρώτο. Ένα γκολ. Ο Σαχσανίδης αυτή τη φορά μετά από ωραία αντεπίθεση των κιτρινόμαυρων που έφυγαν γρήγορα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού με αποφασιστικό πλασέ έγραψε το 1-2. Στη συνέχεια του ματς οι παίκτες της Ένωσης κράτησαν καλά τις θέσεις τους, αμύνθηκαν σωστά πνίγοντας τον Ολυμπιακό και έτσι έφτασαν σε μία δίκαιη και πανάξια νίκη μέσα στου Ρέντη πετυχαίνοντας μάλιστα και τρίτο γκολ με τον Μπότο λίγο πριν το τέλος και πάλι σε αντεπίθεση με ψύχραιμο πλασέ όπου έγραψε το 1-3. Στα καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με τον Παπαδόπουλο για να διαμορφώσει το τελικό σκορ σε Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-3.

ΑΕΚ (Μάρκος Δήμου): Τάφας, Σταμούλης, Βασιλόπουλος, Μπογκντάνι, Κωλιμάτσης, Πετρίδης, Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος, Τάμπας, Μωραϊτάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Στηλιανόπουλος, Σαχσανίδης, Νταούλιας, Μπακίρης, Λαζάρι.