Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η ΑΕΚ Κ19 συνέτριψε την αντίστοιχη του ΟΦΗ με 4-1

 
Η ΑΕΚ Κ19 συνέτριψε με 4-1 την αντίστοιχη του ΟΦΗ στον εντός έδρας αγώνα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου και που ήταν ο πρώτος του Νίκου Κωστένογλου με τη διπλή ιδιότητα του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας της ΑΕΚ και του προπονητή της Κ19.

Ο αρχηγός Χρήστος Γιούσης άνοιξε το σκορ στο 33' με πέναλτι που κέρδισε ο Θεοδόσης Μαχαίρας και ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που πέτυχε και το 2-0 στο 48' με συρτό γωνιακό σουτ. Το 3-0 έγινε στο 60' με πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Σαρδέλης και εκτέλεσε ο Μιχάλης Μπούσης στο 60' και ακολούθησε το τέταρτο γκολ της ΑΕΚ στο 79' με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Ευθύμη Χριστόπουλου. Ο ΟΦΗ μείωσε στο 90' με κεφαλιά του Σταυρακάκη. Η ΑΕΚ είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 66' σε κεφαλιά του Γιούση από σέντρα του Σταμούλη.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Αρβανίτης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπογκντάνι, Σαρδέλης (61' Οικονομίκος) Τσέλιος (61' Τάμπας) Μαχαίρας (58' Πατρινός) Γιούσης Χριστόπουλος.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Μαρινάκης, Μακρυδάκης (75' Τζωρτζάκης) Αυγουστάκης, Ξενοκτιστάκης, Περδίκης, Καλαϊτζάκης, Σουρνάκης, Κουράκης, Παπιομήτογλου, Σταυρακάκης (77' Ψαρράς).

Διαιτητής: Αλατσάκης (Αθηνών), Βοηθοί: Σγουράκης, Μουμπογιατζόγλου (Δυτ. Αττικής)
.