Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ασταμάτητη η ΑΕΚ Futsal διέλυσε με 2-8 την Επίλεκτη Ακαδημία κάνοντας το 8 στα 8

Η ΑΕΚ Futsal πέρασε σαν σίφουνας και από το Χολίδειο, διαλύοντας με 2-8 την Επίλεκτη Ακαδημία για την 8η αγωνιστική της Futsal Superleague. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος έκαναν έτσι το 8 στα 8 στο Πρωτάθλημα, παρέμειναν μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και επέκτειναν το νικηφόρο σερί τους σε κανονική διάρκεια που ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου του 2018.

Οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα ζορίστηκαν στα πρώτα 10', απέναντι στη σφιχτοδεμένη άμυνα της Επίλεκτης Ακαδημίας. Οι γηπεδούχοι έψαχναν απεγνωσμένα ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν απέναντι στην "κιτρινόμαυρη" άμυνα. Στο 10', ο Ντάτης, όπως και στο παιχνίδι με τον Δούκα, άνοιξε το σκορ. Η ΑΕΚ δεν αρκέστηκε σ' αυτό το γκολ και πέτυχε δύο ακόμα τέρματα, με τους Μάνο και Πάνου στο 17' και στο 18', μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Elite μείωσε στο 22' σε 1-3, αλλά η ΑΕΚ απάντησε γρήγορα όταν με Αρτινό, Θανασάι και ένα αυτογκόλ από σουτ του Γούση καθώς και ο Παπαδόπουλος απογείωσαν τη διαφορά στα 6 τέρματα κάνοντας το σκορ 1-7. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 32' σε 2-7, ενώ ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-8 στο 39'.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΚ Futsal, το άλλο Σαββατοκύριακο που υποδέχεται τον Ερμή Ζωγράφου στο κλειστό του Καματερού.

Σκόρερς: Ντάτης, Μάνος, Πάνου, Αρτινός, Θανασάι, αυτογκόλ, Παπαδόπουλος (2).