Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Η ΑΕΚ Κ19 νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη του Ατρομήτου

Η ΑΕΚ Κ19 νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη του Ατρομήτου στον εντός έδρας αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου. 

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, η ΑΕΚ επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος με τον Μιχάλη Κοσίδη στην επίθεση αντί του Μιχάλη Τόλιου και με παράλληλη μετατόπιση του Ευθύμη Χριστόπουλου στα άκρα. Ο Κοσίδης ήταν τελικά αυτός που έδωσε τη λύση στο 55' με έξυπνη κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Ρουκουνάκη.

Δεκατρία λεπτά αργότερα, ο Χριστόπουλος πήρε μια μεγάλη μπαλιά από τον Μανώλη Αρβανίτη, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Σάλτα και πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-0, φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ εδραίωσε έτσι τη νίκη της και την 3η θέση της στη βαθμολογία, αλλά θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις στο 76' και στο 77' προσπάθειες του Μιχάλη Κοσίδη.

Διαιτητής: Στάμος (Αθηνών) - Βοηθοί: Καραγιώργος (Αθηνών) Καφρίτσας (Αθηνών).

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Λιωνής, Κώτσιος, Αρβανίτης, Σταμούλης, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (85' Τσαρούχας) Τόλιος (46' Κοσίδης) Τσέλιος (72' Κορομηλάς) Μαχαίρας (80' Τσιγαρίδης) Χριστόπουλος.

Ατρόμητος (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σάλτας, Πολίτης, Πομώνης, Γούλας (72' Ρίζος) Γιαννακίδης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης (81' Παπαδόπουλος) Σαμ, Ζούνης, Νητσάκης (65' Σέλληνας).