Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Μέσα-έξω τριάρες η ασυγκράτητη ΑΕΚ 3-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ έχει βρει ρυθμό, όχι τόσο αγωνιστικά αλλά στον τομέα της διεκπεραίωσης των αγώνων που έχει να δώσει. Άρχισε δηλαδή να μοιράζει τριάρες μέσα-έξω χωρίς να δέχεται γκολ κι ας μη θαμπώνει με την απόδοσή της. Αυτά, τα καλύτερα δηλαδή, τα φυλάει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και όσο θα πλησιάζει προς την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ.

Η ΑΕΚ πήγε στην Αρκαδία για να πάρει τους 3 βαθμούς και τα κατάφερε κερδίζοντας με 0-3 τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Super League.

Αν και η απόδοση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε κάτω του μετρίου, κατάφερε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ελίασον να προηγηθεί. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Καστάνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το ματς κλείδωσε στο 77' με γκολ του Μοχαμάντι. Στο 86' ο Τσούμπερ με υπέροχο πλασέ υπέγραψε το τελικό 0-3!

Κορυφαίος για την ΑΕΚ ο Τσούμπερ με γκολ και ασίστ, εξαιρετικός ο Στάνκοβιτς, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο κράτησε την ομάδα όρθια, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ελίασον που πέτυχε και το πρώτο γκολ.

Η ΑΕΚ είχε στο πλάι της πάνω από 4.000 οπαδούς της που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, παρά την προκλητική στάση της Αστυνομίας.

Πλέον, η ΑΕΚ απέχει μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει την οριστική έκβαση του ματς μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για να δει πόσοι βαθμοί θα την χωρίζουν από την πρώτη θέση.

Επόμενο ματς για την ΑΕΚ την Πέμπτη στη Μασσαλία στις 19:45 απέναντι στην Μαρσέιγ για το Europa League.

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε τον αγώνα στην Αρκαδία με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερό μπακ, τον Βίντα με τον Κάλενς στο κέντρο της άμυνας, Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα, δεξιά στην επίθεση τον Ελίασον, αριστερά τον Τσούμπερ και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ Αραούχο.

Η ΑΕΚ μπήκε απειλητικά με την βοήθεια του κόσμου της και στο 5' για πρώτη φορά από τα δεξιά, ο Ελίασον γύρισε ωραία προς τη μικρή περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Αραούχο και απομάκρυνε.

Αμέσως μετά είχαμε την πρώτη τελική στο ματς από τον Αστέρα. Το σουτ του Καλτσά πήγε ψηλά, χωρίς να ανησυχήσει τον Στάνκοβιτς.

Δύο λεπτά μετά, ο Τσούμπερ πήρε την μπάλα από τα αριστερά και συνέκλινε προς τον άξονα. Το σουτ που εξαπέλυσε εκτός περιοχής είχε απάντηση από τον Παπαδόπουλο που μπλόκαρε.

Στο 10' αντέδρασε ξανά ο Αστέρας και έφυγε ωραία στην αντεπίθεση. Ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Μιριτέλο δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και αυτή πέρασε άουτ. Το ματς είχε ρυθμό, οι παίκτες είχαν χώρους και δημιουργούσαν φάσεις για γκολ.

Στο 12' σέντρα του Ελίασον από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι. Εκεί πετάχτηκε ο Χατζισαφί, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά μετά εκτέλεση κόρνερ του Μπαρτόλο από τα αριστερά, ο Ζουκάνοβιτς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά αυτή πέρασε άουτ.

Στο 25', από λάθος του Χατζισαφί είχε, τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει ο Αστέρας. Ο Καλτσάς με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα από δεξιά στο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Ένα λεπτό μετά ο Αστέρας και ξανά ο Καλτσάς απείλησαν! Από νέο λάθος του Χατζισαφί, ο Καλτσάς από δεξιά πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι Αρκάδες έβρισκαν συνεχώς χώρους και η ΑΕΚ δυσκολευόταν να πάρει την μπάλα στα πόδια της να δημιουργήσει με Σιμάνσκι-Γιόνσον και Μάνταλο επιτελικό. Η ΑΕΚ έδειχνε εμφανή αδυναμία μεσοεπιθετικά και η ομάδα του Ράσταβατς όποτε μπορούσε το εκμεταλλευόταν.

Έτσι στο 29' ο Αστέρας βρήκε πάλι ευκαιρία από νέο λάθος του Χατζισαφί και αυτή τη φορά ο Κρεσπί βρέθηκε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Στάνκοβιτς, όμως ο Αυστριακός παραχώρησε κόρνερ με καίρια επέμβαση με το πόδι! Η ΑΕΚ δεν είχε ηρεμία στο παιχνίδι της και ο Τσούμπερ προσπαθούσε να "ξυπνήσει" την ομάδα με ατομικές ενέργειες, όπως έκανε στο 37' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής που έφυγε άουτ.

Το ματς μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν έδειχνε πολλά, αλλά η ΑΕΚ για το φινάλε κρατούσε το καλύτερο.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούμπερ με μαγική ενέργεια από αριστερά "χόρεψε" τους αντιπάλους του, σέντραρε ιδανικά στο δεύτερο δοκάρι στον Ελίασον που ήταν μόνος του και με κοντινή προβολή σκόραρε για το 0-1, το οποίο ήταν και το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. Έτσι, η ΑΕΚ μπήκε ιδανικά στα αποδυτήρια με το γκολ του Ελίασον.

Το β' ημίχρονο άρχισε με αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Για την ΑΕΚ ο Πινέδα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Αραούχο, που έβαλε πάγο στο πόδι του με τον Τσούμπερ να παίζει φορ και τον Μεξικανό αριστερά. Μέσα και ο Αλάγκμπε αντί του Γκρόζντανιτς για τους Αρκάδες. Πριν όμως δούμε φάση στο β' ημίχρονο ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες.

Ο Καστάνιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στο πρόσωπο του Τσούμπερ και είδε δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 52'.

Στο 56' ο Χριστόπουλος πέρασε στη θέση του Καλτσά, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους του Αστέρα.

Στο 61' είχαμε σουτ του Τσούμπερ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Χατζισαφί κόπηκε από την άμυνα του Αστέρα.

Δύο αλλαγές για την ΑΕΚ στο 65'. Γαλανόπουλος και Ζίνι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο αντί του Σιμάνσκι και του Μάνταλου. Έτσι χαφ ήταν οι Γαλανόπουλος-Γιόνσον, ο Ζίνι αριστερά, ο Ελίασον δεξιά και ο Πινέδα πίσω από τον Τσούμπερ.

Ένα λεπτό μετά είχαμε καλή στιγμή για την ΑΕΚ. O Πινέδα έστρωσε στον Γιόνσον εκτός περιοχής, ο οποίος εκτέλεσε με τη μια με φαλτσαριστό πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 70' σέντρα σουτ του Τσούμπερ, ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε δύσκολα και καθάρισε τη φάση η άμυνα.

Στο 72' είχαμε δύο αλλαγές για τους δύο προπονητές. Ζουγλής και Σουρλής πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Μπαρτόλο και Μουνάφο. Ο Αλμέιδα έριξε στον αγωνιστικό χώρο Φαν Βέερτ και Μοχαμάντι και έβγαλε Χατζισαφί και Γιόνσον.

Και τρία λεπτά μετά η ΑΕΚ βρήκε το γκολ που έψαχνε για να καθαρίσει! Ο Ελίασον από αριστερά εκτέλεσε άριστα το κόρνερ στην καρδιά της περιοχής και ο Μοχαμάντι με κεφαλιά έκανε το 0-2 πετυχαίνοντας και αυτός το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ και το πρώτο της καριέρας του με κεφαλιά!

Στο 8' είχαμε εκτέλεση φάουλ του Ελίασον, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Παπαδόπουλο.

Πέντε λεπτά μετά ήρθε το τρίτο γκολ για την ΑΕΚ. Ο Τσούμπερ πλάσαρε εκτός περιοχής και παρότι το σουτ του δεν ήταν δυνατό, ο Παπαδόπουλος έμεινε άγαλμα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Και εκεί τελείωσε και το ματς για την ΑΕΚ που κέρδισε 0-3 και πλησίασε και άλλο την κορυφή!

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-3

Γκολ: 45'+4' Ελίασον σουτ 0-1, 77' Μοχαμάντι κεφαλιά 0-2, 86' Τσούμπερ σουτ 0-3.

Κίτρινες κάρτες: Μιριτέγιο (6'), Γκρόζντανιτς (11'), Μουνάφο (16'), Καστάνιο (45') - Μάνταλος (45'), Ρότα (45'+1'), Κάλενς (49'), Γιόνσον (67'), Ελίασον (90').

Κόκκινες κάρτες: Καστάνιο (52')

MVP: Στίβεν Τσούμπερ.

Διαιτητής 8: Τάσος Σιδηρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Ρουμπέν Γκαρσία, Άλβαρεζ, Μουνάφο (73' Σουρλής), Γκρόζντανιτς (46' Αλάγκμπε), Κρεσπί, Καλτσάς (55' Χριστόπουλος), Μπαρόλο (73' Ζουρλής), Μιριτέλο (82' Μάντζης).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί (72' Μοχαμάντι), Σιμάνσκι (65' Γαλανόπουλος), Γιόνσον (72' Φαν Βέερτ), Ελίασον, Τσούμπερ, Μάνταλος (65' Ζίνι), Αραούχο (46' Πινέδα). 

Κριτική

Στάνκοβιτς 9: Βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι και το επιβεβαίωσε και σήμερα στην Τρίπολη. Ήταν καθοριστική η συμβολή του στο ματς για να έρθει το διπλό, υπό την έννοια πως στο 0-0 κάνει μια σπουδαία επέμβαση με το πόδι στο πλασέ του Μιριτέλο από θέση τετ-α-τετ. Μια επέμβαση υψηλής δυσκολίας από τον Αυστριακό που έδειξε την μεγάλη του κλάση και κράτησε το μηδέν!  

Ρότα 7: Είχε μια αστάθεια στην απόδοση του. Στο πρώτο μέρος είχε κακές τοποθετήσεις με αποτέλεσμα να χάνει εύκολα τον αντίπαλο του, ενώ ήταν νευρικός και στις επιλογές του όταν προωθούνταν. Στην επανάληψη ανέβασε κάπως την απόδοση του, πατούσε καλύτερα και ήταν πιο συνεπής. 

Βίντα 7: Στο προβληματικό πρώτο 45λεπτο όλη η αμυντική γραμμή είχε θέματα. Επομένως και ο Κροάτης έχασε σε κάποιες στιγμές τους αντιπάλους του. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, η ΑΕΚ ήταν πιο δεμένη και συγκεντρωμένη και ο Βίντα ήταν σχεδόν αλάνθαστος καθαρίζοντας όποια κόντρα-επίθεση πήγε να βγάλει ο Αστέρας. 

Κάλενς 7: Τα ίδια ισχύουν και για τον Περουβιανό. Ο οποίος στο μέρος που χάνονταν γενικότερα τα μαρκαρίσματα, έδειχνε και ο ίδιος πελαγωμένος. Στην επανάληψη έδεσε καλύτερα με τον Βίντα και οι δυο τους καθάρισαν όποια επίθεση επιχείρησε να βγάλει ο Αστέρας και ουσιαστικά παρείχαν ασφάλεια. Ο Κάλενς βοήθησε σημαντικά και στο build up από πίσω. 

Χατζισαφί 5: Έχει κάνει ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο όπου μέτρησε τρία σοβαρά λάθη τα οποία ευτυχώς δεν στοίχισαν. Στην επανάληψη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ανέβηκε και ο Χατζισαφί, απέκτησε σιγουριά στις κινήσεις και τις μεταβιβάσεις του και είχε καλύτερο έλεγχο στον χώρο ευθύνης του. 

Σιμάνσκι 7: Δεν ήταν η καλύτερή του μέρα. Δεν μπόρεσε μαζί με τον Γιόνσον στο πρώτο μέρος να ελέγξει τον χώρο του άξονα και πολλές επιθέσεις του Αστέρα ξεκινούσαν από εκεί. Ανασταλτικά υπήρχαν θέματα, δημιουργικά λίγα πράγματα. Στην επανάληψη τα πράγματα βελτιώθηκαν και ο ίδιος απέκτησε καλύτερη εικόνα. Στο 65' έδωσε τη θέση του στον Γαλανόπουλο. 

Γιόνσον 7: Και ο Δανός ήταν σε μέτρια κατάσταση σήμερα. Γενικότερα δεν λειτούργησε καλά ο άξονας. Υπήρχαν αρκετά λάθη σε τοποθετήσεις αλλά και σε αποφάσεις μέσα στο ματς και δεν υπήρχε ηρεμία. Τουλάχιστον, στο πρώτο μέρος. Γιατί στην επανάληψη υπήρξε σίγουρα βελτίωση. Στο 72' ο Γιόνσον έδωσε τη θέση του στον Φαν Βέερτ. 

Ελίασον 9: Στο γήπεδο που πέρυσι ο Τζουκάνοβιτς πήγε να του κόψει την μπάλα σπάζοντάς του το πόδι, ο Σουηδός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ και πέτυχε και το πρώτο του γκολ! Έχει κάνει φανταστικό παιχνίδι ο Ελίασον σε όλα τα επίπεδο. Πετυχαίνει το πρώτο, κρίσιμο, γκολ και μάλιστα σε ένα σημείο εντελώς κόντρα στη ροή. Προφανώς η έμπνευση και η ασίστ του Τσούμπερ είναι κάτι μαγικό, αλλά και το πως τρυπώνει ο Νίκλας στα αντίπαλα καρέ και το πως διαβάζει τη φάση για να έρθει και να σκοράρει είναι πολύ σημαντικό. Ο Σουηδός δεν σταμάτησε εκεί καθώς με φοβερή εκτέλεση κόρνερ που είναι δουλεμένη σημάδεψε στο πρώτο δοκάρι και βρήκε το κεφάλι του Μοχαμάντι σερβίροντας το 2-0 που κλείδωσε το ματς. Ίσως η πιο γλυκιά εκδίκηση από τον Ελίασον που σήμερα ήταν καταπληκτικός! 

Τσούμπερ 9: Θα μπορούσε να μοιραστεί το βραβείο του MVP με τον Ελίασον. Καθώς και ο Τσούμπερ έχει κάνει ένα μεγάλο ματς! Τα είπαμε και πιο πάνω. Η ενέργειά του στο 1-0 είναι μαγική. Χόρεψε την άμυνα του Αστέρα και έκανε το τέλειο γύρισμα δίνοντας έτοιμο γκολ στον Ελίασον, ενώ από εκεί και πέρα στην επανάληψη κερδίζει την αποβολή και παράλληλα βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Φανταστική απόδοση από τον Ελβετό που ήταν κομβικός! 

Μάνταλος 7: Είχε μια αστάθεια σήμερα στην απόδοση του. Ενώ δημιουργικά έδειχνε ότι μπορεί να δώσει πράγματα κάπου τα χαλούσε. Ήταν γενικότερο το πρόβλημα στο κομμάτι της δημιουργίας στο πρώτο μέρος και ο Πέτρος δεν μπόρεσε να βελτιώσει τα πράγματα. Στην επανάληψη ανέβηκε ο ίδιος, ανέβηκε και όλη η ομάδα και σίγουρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα μετά την αποβολή και μπόρεσε να φανεί και ο Μάνταλος περισσότερο.  

Αραούχο 7: Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Απάτσι που έπαιξε ως δίδυμο με τον Πέτρο σήμερα στην επίθεση. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός. Αποτελούσε την πρώτη γραμμή πίεσης αλλά στο πρώτο μέρος που αγωνίστηκε δεν λειτούργησε τίποτα στον τομέα της δημιουργίας με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτηθεί. 

Πινέδα 8: Μπήκε στο 46' στη θέση του Αραούχο. Έδωσε πράγματα με την παρουσία του και ανέβασε το επίπεδο δημιουργίας. Κουβάλησε μπάλα, δημιούργησε ρήγματα, έπαιξε κάθετα και γενικότερα ήταν μια πηγή δημιουργίας και κινδύνων για τον Αστέρα. 

Ζίνι 7: Μπήκε στο 65' στη θέση του Μάνταλου και αγωνίστηκε στην αριστερή πτέρυγα δίνοντας φρεσκάδα και ταχύτητα. Ήταν μέσα στο κλίμα του αγώνα με συνεχή κίνηση ενώ φάνηκε και απειλητικός σε μια περίπτωση όταν συνεργάστηκε ωραία, πάτησε περιοχή αλλά δεν πρόλαβε να εκτελέσει καλά. 

Γαλανόπουλος 7: Στο 65' πήρε τη θέση του Σιμάνσκι στον άξονα και προσέφερε σίγουρα φρεσκάδα και τρεξίματα σε ένα διάστημα βέβαια που η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη. Βοήθησε με τις σωστές μεταβιβάσεις του, τα τρεξίματα του και τις συνεργασίες που έβγαλε. 

Μοχαμάντι 8: Αντικατέστησε στο 72' τον κακό σήμερα Χατζισαφί και έδωσε πράγματα με την ενέργεια που έβγαλε. Προφανώς, χάιλάιτς της ημέρας για εκείνον είναι το πρώτο γκολ που πετυχαίνει με την φανέλα της ΑΕΚ. Και τι γκολ! Από στατική φάση. Το είχε δοκιμάσει και σε άλλα ματς, σήμερα του έκατσε. Πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία καρφωτή κεφαλιά κλείδωσε τη νίκη για την ΑΕΚ. 

Φαν Βέερτ 7: Πέρασε στο ματς στο 72' αντί του Γιόνσον και πήγε στην κορυφή. Είχε κάποιες καλές κινήσεις στον χώρο και φάνηκε απειλητικός σε μια περίπτωση με ένα σουτ που έπιασε. 

Αλμέιδα 8: Είχε να διαχειριστεί και σήμερα αρκετές απουσίες και επέλεξε ένα πλάνο αναμενόμενο με Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα και τον Μάνταλο πίσω από τον Αραούχο. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα δεν πήγαν καλά και δεν του βγήκε το παιχνίδι. Η ομάδα είχε προβλήματα ανασταλτικά και δημιουργικά και κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα λάθη που ήταν κυρίως ατομικά. Το μομέντουμ αλλάζει λόγω της τεράστιας ποιότητας του Τσούμπερ που φτιάχνει το 1-0 και από εκεί και πέρα στην επανάληψη με την είσοδο του Πινέδα και την αποβολή του Καστάνιο βλέπουμε μια ΑΕΚ κυρίαρχη. Ο Ματίας δούλεψε σωστά το ματς με τις αλλαγές του οι οποίες έδωσαν πράγματα και του βγήκαν και το ματς κλείδωσε με δεύτερο και τρίτο γκολ.

Παραλειπόμενα και διαιτησία

Και μια ματιά στα… τεκταινόμενα του ματς. Και πρώτα-πρώτα στη διαιτησία. Ο Σιδηρόπουλος προσπάθησε να κόψει στα δύο το καρπούζι και να φανεί ακριβοδίκαιος. Σε ένα βαθμό το πέτυχε αλλά για να του αποδοθεί στο 100% ο τίτλος του ακριβοδίκαιου θα έπρεπε να έχει αποβάλει από το πρώτο ημίχρονο τον παίκτη του Αστέρα που κλώτσησε στο πρόσωπο τον Αραούχο, αλλά και να έχει κάνει πιο ορθή χρήση των καρτών που έδειξε, κυρίως σε παίκτες της ΑΕΚ και που δεν έδειξε, κυρίως σε παίκτες του Αστέρα. Για να είμαστε κι εμείς ακριβοδίκαιοι ένα 8 νομίζω ότι είναι αντιπροσωπευτικό της διαιτησίας που έκανε στην Τρίπολη ο Σιδηρόπουλος.

Το αστείο της υπόθεσης είναι οι διαμαρτυρίες των ΜπακοΚαημενάκηδων για την αδικία που υπέστη η ομάδα τους! Μάθανε καλά το μάθημά τους από τα αφεντικά τους, τους πρώτους κλαψομούνηδες στην Ελλάδα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ να τους ακολουθεί ασθμαίνοντας. Η ομάδα που την περασμένη αγωνιστική έψησε αρνιά στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης επειδή έσπασε το τρομερό φράγμα των… 900 εισιτηρίων κόβοντας 901 (!!!) διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Και όχι μόνο. Φωνάζουν και απειλούν ότι δεν θα ξαναδεχτούν οπαδούς της ΑΕΚ και ευχαριστούν την αστυνομία που σάπισε στο ξύλο γυναικόπαιδα και απλούς φιλάθλους, οι οποίοι μάλιστα διέθεταν εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο! Για μπάστα ρε καραγκιόζηδες! Μιλάτε εσείς, η δεύτερη ομάδα-σκάνδαλο μετά τη Νέα Χαλκηδώνα-Ατρόμητο, που εξοβελίσατε με χίλιες δυο ραδιουργίες στις μικρότερες κατηγορίες τον ιστορικό Παναρκαδικό για να προωθήστε την ομάδα-φάντασμα που σκαρώσατε σε μια νύχτα μέσα; Έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν αναρωτιέται ο υγιής Έλληνας φίλαθλος, πώς είναι δυνατόν και με ποια έσοδα επιβιώνει με το έτσι θέλω τόσα χρόνια στην Σούπερ Λίγκα μια ομάδα που κόβει 400 και 500 εισιτήρια σε κάθε εντός έδρα αγώνα της; Ούτε τους κηπουρούς που συντηρούν τον χλοοτάπητα του γηπέδου δεν φτάνουν για να πληρώσετε. Ποια χατίρια και ποιων κάνετε τόσα χρόνια και επιβιώνετε; Με τι λεφτά κάνετε κάθε χρόνο μεταγραφές; Πώς πληρώνετε τους παίκτες και το προσωπικό σας; Πριν λίγα χρόνια βρεθήκατε κατηγορούμενοι για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην Ελλάδα αλλά τη σκαπουλάρατε επειδή τα μεγάλα συμφέροντα βρήκαν τους μηχανισμούς να τη γλιτώσουν και κοντά σ' αυτούς γλίτωσαν και όλοι οι άλλοι λαμογιάρηδες. Κι αν δεν ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ και των άλλων μεγάλων ομάδων να έρχεται στην πόλη σας και να κόβετε κάποιες χιλιάδες εισιτήρια θα το είχατε κλείσει από καιρό το μαγαζάκι σας. Και για ποιες φάσεις διαμαρτύρεστε από το χτεσινό παιχνίδι βρε κανάγιες; Πού ακριβώς αδικηθήκατε όταν ο προπονητής σας ο ίδιος αλλά και όλοι οι παίκτες σας δεν εξέφρασαν το παραμικρό παράπονο για την διαιτησία; Ντρέπεστε να πείτε ποιοι σας καθοδηγούν να τους ακολουθείτε στην μόνιμη κλάψα που έχουν χαράξει πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο κάτι θα κερδίσουν; Δεν σας πληροφόρησαν ότι οι εποχές άλλαξαν; Οι παράγκες σαρώθηκαν από δυνατούς ανέμους και έχουν γίνει ένας άμορφος σωρός από σαπισμένα ξύλα πια. Δεν ξαναστήνονται με κανέναν τρόπο. Όσο και να τρέχετε στις ψηφοφορίες της Σούπερ Λίγκας να ψηφίζετε αυτά που σας υπαγορεύουν, πάρτε το απόφαση, μια ζωή θα είστε με τους χαμένους που σκούζουν από τον πόνο που τους προκαλεί στα οπίσθια το σπαθί της ΑΕΚ. Άντε και περαστικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: