Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Θα, θα, θα, δίκαιος νικητής, κορίτσαροι και Τσίτας


- Να που κάτι πήραν οι ποδοσφαιριστές τής ΑΕΚ, πάνω που είχαν αγανακτήσει. Υποσχέσεις! Νοτιάς και Αδαμίδης πήγαν στα Σπάτα και τους υποσχέθηκαν ότι ΘΑ πάρουν κάποια χρήματα την άλλη εβδομάδα και ότι όλα ΘΑ πάνε καλά αφού η ΑΕΚ σύντομα ΘΑ βρει το δρόμο της.

- Τελικά, εκεί στον Ολυμπιακό το ζητάνε το μπινελίκι τους. Πάνω που πάει κάποιος να τους πει ένα μπράβο για τη νίκη και την εμφάνιση στη Μασσαλία ξαναχτυπάνε οι καραγκιόζηδες της τάχα μου γκρεμισμένης παράγκας κι όλα γίνονται όμορφα κι ωραία όπως παλιά. Με Σάββα Θεοδωρίδη και πάλι στις μηχανές του ο γαύρος τού ξέσκισε την ψυχή τού φιλότιμου Παναιτωλικού. Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής ονόματι Παππάς (μα , παππάς και όργια γίνεται; γίνεται, γίνεται!), αφού έβλεπε ότι έφυγε ήδη το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ και το... θηρίο τού λιμανιού κινδύνευε άμεσα με νέα ξεφτίλα, έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα. Ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή τού Ρότσα και γκολ 3 μέτρα οφσάιντ του Τζιμπούρι και νάτος ο κοιμισμένος γίγαντας που ξαναξυπνάει, τρομάρα του. Μα, καλά, πώς γίνεται να είσαι οπαδός αυτής της ομάδας και να μη ντρέπεσαι που υπάρχεις; Δεν καταλαβαίνουν οι αδιόρθωτοι που διοικούν αυτόν τον μεγάλο σύλλογο πόσο τον ξεφτιλίζουν με τα καμώματά τους; Μα, το έχει ανάγκη το σπρώξιμο ο Ολυμπιακός που υποτίθεται ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Τρίχες. Αν δεν διαθέτεις τον καλύτερο διαιτητή σήμερα, δεν πας μπροστά. Να την βράσεις την ομάδα, χρειάζεται σε τίποτα; Δεν χρειάζεται. Στο μεταξύ το παιδοβούβαλο που το παίζει πρόεδρος δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια! Τι να του πεις του φούφουτου τώρα; Ευτυχώς πάντως που διαθέτουν και έναν άντρα με βαριά καρύδια εκεί στον Πειραιά και λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Το ξαναγράφουμε άλλη μια φορά: Βαλβέρδε είσαι μάγκας και αδικείσαι στο λιμάνι!

- Και σα να μην έφταναν όλα τα από πάνω, καθαρίσανε και τους δυο έντιμους αθλητικούς δικαστές, τον Φάκο και τον Αντωνακάκη, τη στιγμή που είχαν αρχίσει να ζορίζουν τα πράγματα για μερικούς-μερικούς που πίστεψαν ότι θα βρεθούν στο απυρόβλητο. Και ποιοι θα δικάζουν προσωρινά; Ο... Πιλάβιος και κάποια μέλη τής ΕΠΟ. Α, χα, χα, χα, χα, χα, χα... Εδώ δεν γελάνε ρε σεις. Εδώ ξεκαρδίζονται... Ά στα διάλα ρε! Όξω πούστηδες από την παράγκα!

- Τα κορίτσια τής ΑΕΚ στο βόλεϊ καθάρισαν και τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ και έχουν βάλει πλώρη για πολύ ψηλά φέτος. Το χάντμπολ επίσης τα πήγε καλά κερδίζοντας και το Κιλκίς με 20-15. Το ανδρικό βόλεϊ κέρδισε τη Λέσβο μέσα στη Μυτιλήνη με 3-1 σετ. Το μπάσκετ κέρδισε τον Ερμή Λαγκαδά με 84-61 κάνοντας την συνεχόμενη νίκη του. Μόνο οι U20 στο ποδόσφαιρο, η δεύτερη ομάδα τής ΑΕΚ δηλαδή, δεν τα πάει καθόλου καλά. Έχασε και από την Κέρκυρα μέσα στο Καπανδρίτι με 3-2. Φίλτατε Ντανιέλ Μπατίστα, αν δεν γίνεται να αλλάξεις κάτι στον δεύτερο χρόνο σου στην ομάδα, υπάρχει και η παραίτηση ξέρεις. Δεν το βλέπεις ότι δεν πάει καθόλου καλά τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα πάνω στην οποία έχει στηρίξει τις ελπίδες της η ΑΕΚ για να βγάλει δικά της παιδιά και να στελεχώσει την πρώτη ομάδα;

- Στην αποστολή για το αυριανό ματς με την Κέρκυρα ο Κωστένογλου πήρε και τον Τσίτα. Ελπίζουμε να του δοθεί η ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για πολύ αξιόλογο φορ, πολύ καλύτερος του Βέλλιου. Το γκολ το έχει στο τσεπάκι του. Μακάρι να παίξει και να μας επιβεβαιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: