Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΚ, επενδυτές, ΠΑΟΚ, παραγοντίσκοι και Καλόπουλος


- Με τις εξελίξεις να τρέχουν και να καθορίζουν το μέλλον τής ΑΕΚ, το χτεσινό ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα το αρνητικό ρεκόρ που πάει να δημιουργήσει στην Ευρώπη η Ένωση δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, αλλά τούτη τη στιγμή ισχύει το "τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια". Κριτική των παικτών δεν χωράει, απλά η συνήθης επισήμανση μόνο ότι μεγάλος αριθμός παικτών που στελεχώνουν το σημερινό ρόστερ τής ομάδας δεν χουν μέλλον σ' αυτήν. Να σταθούμε σε μια ακόμα εμμονή μας για ποδοσφαιριστή και στη δικαίωση που και πάλι αισθανόμαστε. Για τον Σιαλμά ο λόγος, ο οποίος μπορεί αυτή τη στιγμή να λύσει ένα μέρος τού επιθετικού προβλήματος της ΑΕΚ αν παίξει στη φυσική του θέση. Δηλαδή φουνταριστός μέσα στην περιοχή και αν είναι δυνατόν με τον Μπέλεκ λίγο πιο πίσω.

- Πολύς λόγος γίνεται για τον υποψήφιο επενδυτή και τα δημοσιογραφικά σαΐνια δεν έχουν αφήσει πέτρα για πέτρα ασήκωτη μέχρι να ανακαλύψουν πού κρύβεται τελικά αυτός ο επενδυτής και τι μέρος τού λόγου είναι. Ο Νοτιάς δήλωσε ότι είναι ξένος. Ο Νοτιάς έμαθε κι αυτός καλά το παιχνιδάκι τού αποπροσανατολισμού. Προσωπικά δεν μας χαλάει αφού ένα από τα πράγματα που απουσίαζε από την ομάδα και την βασάνισε αρκετά στο παρελθόν ήταν η έλλειψη στεγανών. Με χαρακτηριστική ευκολία διέρρεαν τα πάντα δεξιά κι αριστερά με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι μόνιμα μπερδεμένος.

- Στην υπόλοιπη επικαιρότητα και ποιος δεν χαιρετίζει τη μεγάλη νίκη τού ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ κει ειδικά με τον τρόπο που την πέτυχε. Αποδεκατισμένος από έναν απαράδεκτο διαιτητή κατάφερε να σταθεί όρθιος με παίκτη λιγότερο και να τους κάνει όλους να παραμιλάνε. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες του.

- Η ιστορία με τον Μαρινάκη και τους περιφερόμενους δήθεν παράγοντες του Παναθηναϊκού να ανταλλάσσουν ανακοινώσεις εμετικού περιεχομένου, τη στιγμή μάλιστα που και οι ίδιοι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να τους απασχολούν, αρχίζει να παίρνει τη μορφή Αριστοφανικής κωμωδίας. Πάντως, επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει από τον Παναθηναϊκό για τον Καλόπουλο και την επιστροφή του στην ενεργό δράση, να θυμίσουμε ότι στο σπίτι τού κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Όταν ο Καλόπουλος μέσα στη Λεωφόρο, σε αγώνα Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, απέβαλε τον Δέλλα επειδή ο καραγκιοζάκος ο Εντόι σε απόσταση τριών μέτρων από τον Τραϊανό τιναζόταν λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα (απόφοιτος κι αυτός της αθάνατης Καραγκούνειας σχολής υποκριτικής τέχνης), τότε δεν εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία ο συγκεκριμένος διαιτητής; Μιλάω για την περίπτωση εκείνη που η "αντικειμενική" ΕΤ του Πουπουρουπουπού "έχασε" ως διά μαγείας τα στιγμιότυπα του αγώνα και δεν πρόβαλε ποτέ τη συγκεκριμένη φάση. Η ΑΕΚ έχει νιώσει για τα καλά στο πετσί της την "δικαιοσύνη" τού Καλόπουλου πάρα πολλές φορές. Το να διαμαρτύρεται όμως ο Παναθηναϊκός για τον συγκεκριμένο μοιάζει με ποντιακό ανέκδοτο. Προσωπική μας άποψη πάντως είναι ότι ο Καλόπουλος εκβίασε την επιστροφή του (λέτε να μην διαθέτει κρυφά χαρτιά για κάτι τέτοιο;) με τη συμφωνία να αποχωρήσει μόνος του, τερματίζοντας "ευδοκίμως" την καριέρα του μετά από λίγο, όσο γίνεται πιο αξιοπρεπώς. Να μην έχει φύγει με το στίγμα τού στημένου να τον συνοδεύει δηλαδή. Όλα αυτά θα αποδειχτούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αριστοφανική κωμωδία ή τραγωδία του Σοφοκλή;

KANTHAR0S είπε...

Για τα της ΑΕΚ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, διότι δεν τα έχω μελετήσει τόσο καλά. Αλλά κάτι δεν κολλάει καλά με τους επενδυτές. Για να κάποιος μια ομάδα ως η ΑΕΚ σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να είναι λαμόγιο ή μπατίρης. Δεν μπορώ να δώσω διαφορετική εξήγηση.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Αδερφέ, από τραγωδίες χορτάσαμε. Τώρα πια μόνο για να γελάμε είναι όλοι αυτοί.

Στην καινούρια ανάρτηση αυτά με έχουν απασχολήσει κι εμένα. Το γενικότερο δούλεμα που πέφτει στους φιλάθλους τόσων ομάδων. Μας ψεκάζουν με μαλακόσκονη σου λέω και αρνούμαστε να το παραδεχτούμε!