Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Εκβιασμοί και απειλές


Ο διαιτητής Δημήτρης Κύρκος κατήγγειλε ότι μετά το τέλος του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, μεγαλοπαράγοντας συνοδευόμενος από μπράβους, εισήλθε μαινόμενος στα αποδυτήρια και τον απείλησε λέγοντάς του ότι είναι στημένος! Την καταγγελία ο διαιτητής την έκανε σε σεμινάριο διαιτησίας που έγινε στη Λεπτοκαρυά και μόλις την άκουσαν οι παρευρισκόμενοι διαιτητές έσπευσαν να δηλώσουν ότι και σ' αυτούς έχει συμβεί κάτι παρόμοιο από τον ίδιο παράγοντα! Ο διαιτητής Δημήτρης Κύρκος είπε ακόμα ότι το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί αλλά είχε και συνέχεια για αρκετές μέρες μετά το ματς, όπου δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, δεν δίστασαν δε να φτάσουν να τον απειλήσουν και στο σπίτι του με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να καλέσει την αστυνομία! Ο εν λόγω διαιτητής μάλιστα δήλωσε στους συναδέλφους του ότι έχει φοβηθεί και έχει αηδιάσει και ετοιμάζεται να υποβάλει την παραίτησή του. Οι διαιτητές ετοιμάζουν δήλωση συμπαράστασης προς τον συνάδελφό τους, στην οποία θα καυτηριάζουν κάθε παρόμοια συμπεριφορά προς το πρόσωπό τους.

Και το ερώτημα είναι, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ποιος παράγοντας πήγε στο τέλος τού αγώνα στα αποδυτήρια; Οι παράγοντες του Αστέρα δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουν. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρισκόταν στις εξέδρες ανάμεσα στους φιλάθλους τής ομάδας του. Στο τέλος έφυγε εκνευρισμένος προς τα αποδυτήρια για να τα ψάλει κάπου. Πού όμως; Όσοι τον άκουσαν πίστεψαν ότι πάει να τα ψάλει στους παίκτες του. Πήγε εκεί ή λοξοδρόμησε; Εμείς δεν λέμε ότι αυτός ήταν που απείλησε τον Κύρκο. Εσείς μήπως έχετε καμιά ιδέα; Μήπως πάει κάπου το μυαλό σας;

Μετά τα καταπληκτικά με τις καταγγελίες-παραδοχές ποδοσφαιριστών ότι οι ομάδες τους δεν τα δίνουν όλα εναντίον τού Ολυμπιακού επειδή επιλέγουν αγώνες, έρχεται και η καταγγελία τού Κύρκου για εκβιασμό και απειλές προς το πρόσωπό του και το γλυκό είναι έτοιμο να δέσει. Μόνο ο ζαχαροπλάστης που το ετοιμάζει και που λέγεται ΕΠΟ δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Και να δείτε που στο τέλος το καημένο το γλυκάκι θα τους κολλήσει και θα καεί!

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αποκλείεται να είναι αυτός.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Την ίδια σκέψη κάναμε. Αποκλείεται. Με την καμία! Στο κάτω-κάτω δεν έχει και μπράβους! Άσε που δεν έχει μπει ποτέ σε αποδυτήρια. Το έχει για γρουσουζιά!