Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΜΕΝΤ-ΑΕΚ 3-0

Αποχαιρέτησε οριστικά και αμετάκλητα την Volleyleague η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, χάνοντας ένα ακόμα παιχνίδι… ζωής και θανάτου (θεούλη μου, πόσους θανάτους ζήσαμε φέτος). Η ΑΕΚ απογοήτευσε ακόμα και τους αμετανόητους που εξακολουθούσαν να ελπίζουν στο θαύμα, σε μια εποχή που τα θαύματα έχουν αναχθεί σε είδος πολυτελείας. Μετά και τη σημερινή ήττα από τη ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη με 3-0 σετ, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της διοργάνωσης και ο τελευταίος αισιόδοξος ΑΕΚτζής κούνησε το μαντήλι και αποχαιρέτησε την ΑΕΚ της Καρδιάς. Ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί επαναλήφθηκε μπροστά στα μάτια μας. Μόνο που αυτή τη φορά θα μπορούσε να έχει τίτλο: "Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου".
 
Η ΑΕΚ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και πώς να μπει άλλωστε και με ποια ψυχολογία. Η ΜΕΝΤ ξεκίνησε δυνατά και μπλόκαρε έξυπνα τους "κιτρινόμαυρους". Έτσι, κατάφερε να πάρει τα ηνία και να φτάσει εύκολα στο 1-0 σετ.
 
Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά και αβίαστα λάθη της Ένωσης κι έτσι έγινε άνετα κι απλά και το 2-0 στα σετ.
 
Τίποτα δεν ήταν δυνατόν να αλλάξει στο τρίτο σετ. Η ΑΕΚ πάλεψε και πήρε διαφορά 3 πόντων (18-21), αλλά και πάλι έπειτα από δικά της λάθη έχασε τα ηνία και γνώρισε τελικά καταδικαστική ήττα με 3-0 σετ.
 
Τα σετ: 25-22, 25-16, 25-21.