Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Κατεβαίνω σε απεργία πείνας εάν...

Μα γιατί τον κρατάει έτσι τον "πρωκταθλητή; Λες και έχει σκατά!
 
Σε δηλώσεις του στο NOVASPORTS, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε:

"Είμαι πανευτυχής που κερδίσαμε το 42ο πρωτάθλημα. Στην αρχή φάνηκε δύσκολο, αλλά τελικά ήταν πανεύκολο με τεράστια συγκομιδή βαθμών και όσο πλησιάζει το τέλος τόσο και μεγαλώνει η διαφορά. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους θριάμβους του Ολυμπιακού όταν τερματίζει με 15 και 20 βαθμούς από τον δεύτερο και τον τρίτο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Τα πρωταθλήματα επί εποχής μου και τώρα είναι όλα πεντακάθαρα και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους".

Κατ' αρχήν, πανευτυχής ο κυρ Σάββας είναι από τη μέρα που γεννήθηκε. Ήταν πανεύκολο το 42ο πρωτάθλημα, όλοι το ξέρουμε. Και για ποιον δεν θα ήταν πανεύκολο με τόσα και τέτοια μέσα. Όσο για την τεράστια συγκομιδή βαθμών, αυτή σηκώνει συζήτηση. Αν βάλουμε κάτω τους βαθμούς και τους αναλύσουμε, θα δούμε πόσοι από αυτούς αποτελούν προϊόν bonus των πατερούληδων προς τον αρχιπατερούλη. Ειδικά δε αν συνυπολογίσουμε και τους βαθμούς που έκοψαν οι ίδιοι πατερούληδες από τις άλλες ομάδες που διεκδίκησαν τον τίτλο, αυτή η τεράστια συγκομιδή σχεδόν εκμηδενίζεται. Και φυσικά υπάρχουν και οι βαθμολογικές διαφορές όπως και οι προκρίσεις στο κύπελλο που κατακτήθηκαν πίσω από κλειστές πόρτες και παράθυρα, οι οποίες προκλήθηκαν με στημένες προβοκάτσιες ανθρώπων του… θριαμβευτή Ολυμπιακού, οι οποίοι μάλιστα δεν τιμωρήθηκαν ποτέ αφού διέθεταν πολύ μακρύ… μηρό. Οπότε ποιος να αμφισβητήσει τους… θριάμβους του Ολυμπιακού; Οι μόνοι που φαίνεται να τους αμφισβητούν είναι αυτά τα… εκατομμύρια των φιλάθλων του γαύρου που επικαλείται πιο κάτω ο αλλοπαρμένος κυρ Σάββας. Όσο για τα πεντακάθαρα πρωταθλήματα, τόσο επί της εποχής του όσο και τα σημερινά, ποιος είπε το αντίθετο; Αφού όλοι ξέρουμε ότι υπήρξαν και τότε και τώρα προϊόντα… μπουγάδας!

Και συνεχίζει απτόητος ο κυρ Σάββας, του σωματείου των Αμπελαλέ:

"Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο και στα εκατομμύρια των φιλάθλων, οι οποίοι σήμερα είναι ενθουσιασμένοι. Είμαστε πάλι από το μεσημέρι πρωταθλητές, καθώς ο ένας από τους αντιπάλους μας έχασε πάλι. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό. Το πανηγυρίσαμε με όλο το προσωπικό, από τους κηπουρούς και τους μάγειρες, μέχρι όλο το τιμ. Μένουν άλλα τρία ματς και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, παίζουμε για τη φανέλα για να μην δημιουργούνται ψευδαισθήσεις και να μουρμουράνε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και θα τα κερδίσουμε. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες".

Μα, δεν τον είδαμε τον ενθουσιασμό αυτών των… εκατομμυρίων φιλάθλων του γαύρου; Αφού το Καραϊσκάκης αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει, έστω και ένα μικρό μέρος από αυτούς. Ο Θανάσης ήταν στην θύρα 7, ο Αντωνάκης στην 14 και ο Γρηγόρης σε σουίτα. Δεν είναι κάτι καινούριο ότι έχασε για άλλη μια φορά ένας από τους αντιπάλους τους, λέει ο κυρ Σάββας. Κάτι καινούριο όμως είναι πέντε διαιτητές από αυτούς που διαιτήτευσαν σ' αυτή την αγωνιστική να είναι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και να ορίζονται να διαιτητεύσουν! Άμα έχεις καλό ζωγράφο να σου ζωγραφίζει, τύφλα να έχει ο Πικάσο. Πάντως, καλέ μας κυρ Σάββα, καλά κάνετε και την αφιερώνετε στο πρόεδρο τη νίκη επί του Κομπότη. Προσωπική του νίκη ήταν. Άλλωστε ο Λεβαδειακός θα σωθεί ο-πωσ-δή-πο-τε! Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Λειβαδιά. Ξέρετε εσείς. Στανταράκι άσσος και ξερό ψωμί! Το πανηγύρισαν, λέει ο κυρ Σάββας ο Αμπελαλέ, με όλο το προσωπικό μέχρι τους κηπουρούς και τους μάγειρες! Και καλά οι κηπουροί. Το ξέραμε ότι θα πανηγύριζε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Αλλά αυτούς τους μάγειρες τι τους ήθελες κυρ Σάββα μου; Δεν σου έχω πει να μην καρφώνεσαι μόνος σου; Χωρίς τους μάγειρες δεν θα είχατε πάρει ποτέ κανένα πρωτάθλημα. Αλλά μη τους δίνεις έτσι στεγνά στον κόσμο και τους εκθέτεις! Το ξέρουμε ότι στα επόμενα τρία ματς θα παίξετε για τη φανέλα επειδή ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Άλλωστε το έχουμε ξαναδεί το έργο. Και στη Λειβαδιά, όταν χρειάστηκε και στο Καραϊσκάκης. Εσείς πάντα για τη φανέλα παίζετε. Μόνο που αυτή τη φανέλα φροντίστε να την ξεπλένετε κάπου-κάπου γιατί τη βλέπω πολύ λασπωμένη.  

Για την θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη στάση Κοντονή σε ένα πιθανό Grexit από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο κυρ Σάββας δήλωσε:
 
"Για μένα ήταν μια καταπληκτική πορεία. Οι δύο από τις ομάδες που παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλειστήκαμε με ένα βαθμό βρίσκονται στα προημιτελικά. Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι, κερδίσαμε τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο, ενώ και η ουκρανική ομάδα που μας απέκλεισε συνεχίζει. Ελπίζουμε να μην μας αφαιρέσουν αυτό που κερδίσαμε. Η FIFA και η UEFA έχουν τους δικούς τους κανονισμούς και τους σέβονται όλες οι χώρες. Η UEFA μετά τις εκλογές είναι παντοδύναμη, όπως και η FIFA και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το αυτοδιοίκητο. Τα λέω για να μην στερηθεί ο ελληνικός λαός και τα εκατομμύρια των φιλάθλων το εκπληκτικό θέαμα του Ολυμπιακού. Ελπίζω και οι άλλες ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη να ανταποκριθούν στα παιχνίδια αυτά. Τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν θα συγχωρήσουν ένα τέτοιο τεράστιο σφάλμα".

Ρε πρεμούρα να μην καταργηθεί το αυτοδιοίκητο! Γιατί κυρ Σάββα μου καίγεστε τόσο; Μη τυχόν και αποκλειστείτε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Αυτό δεν είναι απαραίτητο ότι θα το πάθετε από την κατάργηση του αυτοδιοίκητου. Δεν ξέρω αν στο έχουν πει αλλά σέρνονται και κάτι δίκες. Σαν τις ιώσεις ένα πράγμα. Για εγκληματικές οργανώσεις μιλάνε. Και ξέρεις ότι στην ΟΥΕΦΑ, που έχουν τους δικούς τους κανονισμούς και που σέβονται όλες τις ομάδες, τους ενόχους για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων, σηκώνουν το σπαθί τους και τους αποκεφαλίζουν πάραυτα. Να το θυμάσαι αυτό κυρ Σάββα μου. Γιατί μπορεί να μην παίξετε όντως στην Ευρώπη και να μη φταίει καθόλου γι' αυτό η κατάργηση του αυτοδιοίκητου. Και, άντε πάλι με τα… εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού που δεν θα ανεχθούν ένα τέτοιο σφάλμα από τον υφυπουργό Αθλητισμού (αλήθεια, αυτό δεν συνιστά απειλή κατά της πολιτικής ηγεσίας;). Όμως, αυτά τα… εκατομμύρια φιλάθλων και κατ' επέκταση όλος ο ελληνικός λαός, κατά τον απολωλότα κυρ Σάββα, πρόκειται να στερηθούν το… "εκπληκτικό θέαμα" του Ολυμπιακού και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να το ανεχθεί κανένας μας! Τώρα ναι, νομίζω ότι το έθεσε σωστά ο κυρ Σάββας και πρέπει να συνταχθούμε όλοι μαζί του. Εγώ δεσμεύομαι να κηρύξω ανένδοτο αν τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Ολυμπιακός. Μέχρι που θα κατέβω σε απεργία πείνας. Διότι δεν είναι δυνατόν ένας κάποιος Σταύρος Κοντονής να μας στερήσει αυτό το υπερθέαμα με το έτσι θέλω. Να πάθουμε όλοι στερητικό σύνδρομο μη έχοντας τη δυνατότητα να βλέπουμε το καταπληκτικό υπερθέαμα που μας προσέφερε πάντα ο Ολυμπιακός. Εγώ θα φτάσω μέχρι τη Χάγη αν χρειαστεί κυρ Σάββα μου. Μείνε ήσυχος. Είμαστε όλοι μαζί σου!