Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η σπαθάτη ΑΕΚ, η βλακεία του Φορτούνη και το άρωμα του Λευκού Πύργου

Φιλάκια...
Φόρεστ Γκαμπ
Ο τίτλος πιάνει Λευκό Πύργο

- Στη Λάρισα και στο Καυτατζόγλειο άναψαν πολλές λαμπάδες απόψε στο όνομα της ΑΕΚ. Έτσι, για να ξέρουν όλοι ότι η ΑΕΚ δεν είναι Ολυμπιακός να κάνει βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες τους και να κάθεται να χάνει από Λεβαδειακούς, Πανιώνιους και άλλους παράξενους μόνο και μόνο για να τους σώσει και να έχει την αβάντα τους στο επόμενο πρωτάθλημα.

- Πόσο βλάκας είναι τελικά αυτός ο Φορτούνης; Υπάρχει άραγε βλακόμετρο να μπορεί να μετρήσει τον βαθμό βλακείας του; Την Τετάρτη, δήλωσε, ο Ολυμπιακός θα αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Μα βρε ανεγκέφαλε, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων που η ΑΕΚ κάνει κλύσμα στον Ολυμπιακό δεν αποδεικνύει τίποτα και περιμένουν όλοι το πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι για να φανεί η καλύτερη ομάδα;

- Ώπα! Να που σκάει και η υπόθεση βίας και εκφοβισμού κατά της αποστολής του Πλατανιά στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, όπου κατά την ανάπαυλα του αγώνα προπηλακίστηκαν από φουσκωτούς του Ολυμπιακού αλλά και από επώνυμους παράγοντές του, οι παίκτες και οι παράγοντες του Πλατανιά με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν, πράγμα που πέτυχαν και από εκεί που είχε προηγηθεί στο ημίχρονο η ομάδα της Κρήτης με 0-1 τελικά έχασε με 2-1. Ο εισαγγελέας καλεί τους εμπλεκόμενους σε προκαταρτική ανάκριση και το πρωτάθλημα αρχίζει να αποκτά ολοένα και περισσότερο άρωμα… Λευκού Πύργου!