Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΕΚ Κ19 συντρίβοντας την Κ19 της Ξάνθης με 4-1

Εξαιρετική η ΑΕΚ Κ19 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο συνέτριψε στο Δημοτικό Στάδιο του Γαλατσίου την αντίστοιχη της Ξάνθης με 4-1. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 17' με κοντινό πλασέ του αρχηγού Ευθύμη Χριστόπουλου και με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό με αποτέλεσμα να πετύχει τρία ακόμα γκολ, στο 64' με τον  Θεοδόση Μαχαίρα από κάθετη μπαλιά του Γιάννη Κορομηλά, στο 81' με σουτ του Μιχάλη Κοσίδη και στο 84' με κεφαλιά του Μανώλη Αρβανίτη από σέντρα του Κώστα Ρουκουνάκη. Η Ξάνθη έκλεισε το σκορ με τον Ισαακίδη στο 86'. Η Ξάνθη από το 71' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χασάνογλου με δεύτερη κίτρινη.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σταμούλης, Καραβίδας (ΑΕΚ) και Τενεκές (Ξάνθη).

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κάτσικας, Αρβανίτης, Καραβίδας, Σταμούλης (85' Γκέγκα) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (85' Πανταζέλος) Μάρκου (60' Κοσίδης) Τσαρούχας (60' Κορομηλάς) Μαχαίρας (85' Τσιγαρίδης) Χριστόπουλος.

Ξάνθη: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου (60' Αλή) Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου (46' Τσιεγγελίδης) Τενεκές, Σπυριδωνίδης, Γκατζόγιας (85' Ισαακίδης) Χασάνογλου, Φακής, Γκαρνέτας (85' Μολώνης) Τσιτσεκίδης

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών), Βοηθοί: Ισσα, Όντος (Αθηνών).