Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Νίκη στο Περιστέρι και για την ΑΕΚ Κ20 με 2-3 επί του Ατρομήτου

Η ΑΕΚ Κ20 έφυγε από το Περιστέρι με μια μεγάλη νίκη με 2-3 επί του Ατρομήτου για το Πρωτάθλημα Ακαδημιών της Σούπερ Λίγκα.

Η ΑΕΚ του Νίκου Παναγιωτάρα νίκησε κάνοντας την ανατροπή σε ένα συναρπαστικό ματς που είχε 5 γκολ και πολλές όμορφες φάσεις

Στο 3' ο Βλαχομήτρος κέρδισε φάουλ που το εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 0-1 για τον Δικέφαλο.

Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, στο 44' και στο 45', ο Ατρόμητος πρόλαβε και ανέτρεψε το σκορ, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της κιτρινόμαυρης άμυνας και αξιοποιώντας τις δυο μοναδικές ευκαιρίες που είχε σε όλο το πρώτο μέρος.

Η ΑΕΚ στην επανάληψη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας τον αντίπαλό της και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή που της έδωσε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Στο 75' κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να το εκτελέσει ο Βλαχομήτρος με τον Σαμπατάκο του Ατρομήτου να πέφτει και να αποκρούει αλλά να παρεμβάλλεται ο επερχόμενος Γιούσης κερδίζοντας το ριμπάουντ και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο 81' ο Σπηλιώτης, που αγωνίστηκε στη θέση του τραυματία Αντωνίου, έπιασε ένα σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε σε αντίπαλα πόδια, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει η ολική ανατροπή και να πάρει η Ένωση το ματς με 2-3.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Νέων, ενώ η ΑΕΚ έχει μείνει πιο πίσω, όμως το τελευταίο διάστημα, με τα επιτυχή αποτελέσματα που παίρνει, καταφέρνει να αναρριχηθεί και να φλερτάρει και πάλι με τις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και καλές εμφανίσεις που αφήνουν ευχαριστημένους τους φιλάθλους που την ακολουθούν.

Ατρόμητος: Σαμπατάκος, Γιαταγαννάκης, Τζίνοβιτς, Στρουγγής, Χρουσιέλ, Ιγκμπινόμπα, Φαρία, Ρότσα, Νταβιώτης (76' Ιμέρι), Λαζαρίδης (64' Κότσικος), Τσατσόπουλος (45' Παναγιωτόπουλος).

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Τάμπας, Ψάνης, Μαρκοπουλιώτης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης (66' Γιούσης), Λίτσι, Σπηλιώτης (85' Κοφσανίδης), Τσέλιος, Βλαχομήτρος (91' Τσιβελεκίδης).