Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Πέρασαν από το Ζηρίνειο κερδίζοντας με 0-3 την Κηφισιά τα κορίτσια της ΑΕΚ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αυλαία του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος της Pre League, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με 0-3 σετ της Κηφισιάς, στο κλειστό γήπεδο του Ζηρινείου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και πήρε το διπλό που της έδωσε 3 σημαντικούς πόντους. 

Τα κορίτσια της ΑΕΚ ξεκίνησαν πολύ δυνατά και με ενέργεια στο παιχνίδι τους και προηγήθηκαν με 2-6. Η Κηφισιά έδειξε να μη μπορεί να αντιδράσει και να ακολουθήσει τον ρυθμό των "κιτρινόμαυρων" με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεφύγει και το σκορ να γίνει 9-23 με την Ένωση να φτάνει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με χαρακτηριστική ευκολία με 10-25.

Στο δεύτερο σετ η Ένωση διατήρησε τα καλά στοιχεία της και με άνεση κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 9-14. Τότε η γηπεδούχος προσπάθησε να αντιδράσει, πλησίασε στο σκορ μειώνοντας σε 19-21, αλλά η ΑΕΚ με καθαρό μυαλό και καλές ενέργειες έφτασε στο 20-25 κάνοντας το 0-2 στα σετ.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ συνέχισε να έχει ανεβασμένη απόδοση και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 0-3 σετ με 19-25 πόντους.