Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Εύκολη νίκη της ΑΕΚ Κ19 επί της αντίστοιχης της Λαμίας με 4-1

Η ΑΕΚ Κ19 νίκησε με 4-1 την αντίστοιχη της Λαμίας στον εντός έδρας αγώνα για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 6' με πλασέ του Χρήστου Γιούση μετά από συνεργασία με τον Πάρη Μπάμπη. Ο Ευθύμης Χριστόπουλος έκανε το 2-0 στο 22' με ωραίο σουτ από πλάγια θέση και σημείωσε και το 3-0 στο 52'.

Η Λαμία μείωσε στο 58' με γκολ του Χριστόφορου Καραγιάννη και είχε δοκάρι στο 75' με τον Αλτάνη, αλλά η ΑΕΚ "τελείωσε" το παιχνίδι στο 86' με πλασέ του Μιχάλη Τσέλιου, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Θέμη Πατρινού.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Πάρη Μπάμπη σε επίσημο αγώνα της Κ19 μετά από 8 μήνες, από τότε που είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης πρόσθιου χιαστού, τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης αξιοσημείωτη και η επάνοδος στην ενδεκάδα του Χρήστου Γιούση καθώς και το ντεμπούτο σε αγώνα της Super League Κ19 για τον Σάββα Τζουανάκη.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης - (Πειραιά) Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά) Παπαδόπουλος (Κιλκίς).

ΑΕΚ: Καλούδης, Ποζατζίδης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μαλλισόβας (61' Τζουανάκης) Μπάμπης (70' Καραβίδας) Τσέλιος, Σαρδέλης, Γιούσης (70' Πατρινός) Μαχαίρας, Χριστόπουλος.

Λαμία: Κάτσικας, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης (78' Φουσέκης) Στεφανής, Αλτάνης, Βλαχομήτρος (35' Κασαπάς) Λαμπρόπουλος, Ταγκαλάκης (90' Βλαχάκης).