Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Κουλούρια στο AEL FC Arena η ΑΕΚ 0-0 με τη Λάρισα

Η ΑΕΚ δεν ακολούθησε το παράδειγμα της Κ19 που κέρδισε τη Λάρισα στο 91' κι όχι μόνο αυτό αλλά παραλίγο στο 94' να ολοκληρώσει την αποψινή της τραγωδία μετά από μια μεγάλη πατάτα του Μπάρκα, που έχασε τη μπάλα και έβγαλε τον Μπαργκάν μόνο του και έχοντας απέναντί του τον Οικονόμου μέσα στα γκολπόστ σαν τερματοφύλακα, τον οποίο πλάσαρε αλλά εκείνος ενστικτωδώς άπλωσε το πόδι του και έσωσε την ΑΕΚ από βέβαιη παραβίαση!

Νομίζω πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για εξελίξεις στον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ. Κάποια πρόσωπα θα πληρώσουν το μάρμαρο, όπως γίνεται πάντα προκειμένου να εκτονωθεί το έκρυθμο κλίμα και να οδηγηθεί η ομάδα σε πλήρη επανεκκίνηση μήπως και μπορέσει να σώσει ό,τι σώζεται στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμα ντροπιαστικό γεγονός είναι ότι η Λάρισα πήρε την εύκολη ισοπαλία από την ακίνδυνη ΑΕΚ (0 ευκαιρίες!) κάνοντας μία μόνο αλλαγή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παραλίγο να έπαιρνε και τη νίκη αν ο Μπαργκάν ευστοχούσε στο 94' μόνος απέναντι στον Οικονόμου!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων όπως κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena:

Λάρισα: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα, Χούμπτσεφ (72' Μπάλλας), Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Μπαργκάν, Φατιόν.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (68' Γκάλο), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56' Γιαννιώτας), Λιβάγια, Μπογέ (79' Γιακουάκης), Πόνσε.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) Τέταρτος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).