Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Παρατράβηξε η κωμωδία με τις κλήσεις των ΠΑΕ σε απολογία

Αυτή η πλάκα με τις κλήσεις σε απολογία των ΠΑΕ νομίζω ότι έχετε καταλάβει όλοι πού αποσκοπεί. Το θέμα είναι καθαρά εισπρακτικό και τίποτα περισσότερο. Διότι είναι μια καλή πηγή εσόδων για να αντιμετωπιστούν τα βασικά έξοδα του πύργου των Καρπαθίων… εεε, με συγχωρείτε, της Σούπερ Κλίκας ήθελα να πω. Διότι είναι τόσο αστείες οι αιτιάσεις που οδηγούν στις κλήσεις των ομάδων σε απολογία που μόνο από μικρά παιδιά θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές και πάλι παίζεται. Όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά καταλαβαίνουν τι θέλω να πω. Το ίδιο όμως ισχύει και για το Καραϊσκάκης, εκτός αν θέλουν να μας τρελάνουν κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι οι γαύροι έβριζαν τους παίκτες τους ή εκείνους του αδελφού σωματείου του Πανιωνίου που πάλι δικοί τους ήταν! Αν πεις δε για τον Ηρακλή, σου έρχεται μια τρελή επιθυμία να πιάσεις την κοιλιά σου και να χυθείς στα πατώματα. Προσπαθώ να φανταστώ τα… μιλούνια των οπαδών του Ηρακλή να έχουν παραταχτεί στο γήπεδο της Καλλονής ταξιδεύοντας από τη Θεσσαλονίκη και να βρίζουν ομαδικά τους γηπεδούχους! Παράνοια σας λέω. Δεν είμαστε πια ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά έχουμε ήδη περάσει σε κάποιο ανώτερο επίπεδο τρέλας. Ίσως έχουμε γίνει ένα απέραντο… μερολοκομείο γεμάτο μερελούς, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τους θεοπάλαβους οι Πατρινοί. Έχουν καλέσει σχεδόν όλες τις ομάδες. Αύριο θα ακολουθήσει και ο Παναιτωλικός επειδή το παιχνίδι του διεξήχθη χτες και ίσως και ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς που δεν κάλεσαν σε απολογία τον Πλατανιά γιατί αυτό πια θα έπρεπε να ανέβει από τον Μάρκο Σεφερλή σε επιθεώρηση στο Δελφινάριο!

Πάμε, λοιπόν, στην είδηση, αν μπορεί κανείς να την ονομάσει τέτοια. Σε απολογία κάλεσε την ΑΕΚ η πειθαρχική επιτροπή της SuperLeague, με την αιτιολογία πως η συμπεριφορά των φιλάθλων της ήταν εκτός… ορίων, στο ματς με τον Πλατανιά, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εκτός της Ένωσης, σε απολογία κλήθηκαν και  οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Ηρακλής, ΠΑΕ Πανθρακικός και ΠΑΕ Καλλονή. Όλες οι ομάδες θα πρέπει να απολογηθούν, την προσεχή Πέμπτη.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 27/08/2015 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Πλατανιάς.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πανιώνιος.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Πανθρακικός, Θ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Θ.Μαυρομάτη στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ".

Πάντως κάποιος πρέπει να αναλάβει να κάνει τη σούμα από τα πρόστιμα που θα επιβάλλει η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή των αστείων της Σούπερ Λίγδας. Να δούμε βρε αδερφέ αν αξίζει όλος αυτός ο κακός χαμός ή μήπως να αποφασίσουν οι πρόεδροι των ΠΑΕ να τους δίνουν μετά από τα ματς κάποιο ποσό σαν χαρτζιλίκι μπας και σταματήσει αυτή η κωμωδία που βιώνουν οι Έλληνες φίλαθλοι. Μόνο τα έξοδα από τις παραστάσεις των δικηγόρων και τα σούρτα φέρτα κάθε τρις και λίγο για απολογίες να υπολογίσουν, πιο καλά θα τους έρχεται να τα δίνουν σε μορφή εισφοράς για να γλιτώνουν και τα πήγαινε έλα…