Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Ορθή απόφαση, πολλά μπράβο σε Αγγελόπουλο-Σάκοτα

Δηλώνω ορθά κοφτά και απερίφραστα ότι νιώθω πολύ περήφανος για την διοίκηση και τον προπονητή της ΚΑΕ ΑΕΚ. Με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να τελειώσουν έναν αυθάδη αλλά συνάμα και ανόητο νεαρό που του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να χτίσει μια μεγάλη καριέρα στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας. Πιο ανόητος από τον Δίπλαρο πεθαίνεις!

Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισαν ομόφωνα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ότι πάνω από την επένδυση υπάρχει το φρόνημα των οπαδών ενός τεράστιου συλλόγου το οποίο κανένας αμούστακος παικτάκος, όσο ελπιδοφόρος και αν είναι δεν μπορεί να το πλήξει με τις ανοησίες του. Πιθανόν οι δηλώσεις του νεαρού, του οποίου καλά-καλά δεν έχει στεγνώσει η πάνα-βρακάκι που φορούσε, ότι χρησιμοποιεί την ΑΕΚ σαν σκαλοπάτι για την καριέρα του και πως έχει μεγαλύτερα όνειρα και θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, να ήταν κατευθυνόμενες. Ίσως κάποιοι που τον έχουν βάλει στο μάτι να παρακίνησαν τον παίκτη να προβεί σ' αυτές γνωρίζοντας ότι θα χτυπήσουν την οικογένεια της ΑΕΚ στο πιο ευαίσθητο σημείο της ώστε να αναγκαστεί να τον ξεβράσει από τους κόλπους της και μετά αυτοί να σπεύσουν να τον αγκαλιάσουν. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν έχω δίκιο και σε ποιο βαθμό.
 
Αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι η ανοησία του τυπάκου φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη. Διότι αν κάνει το λάθος να πάει τώρα σε μία από τις δύο ομάδες που ονειρεύεται είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τον καταπιεί η Μαρμάγκα. Στον αθλητισμό, πάνω από τις όποιες ικανότητες διαθέτει ένας αθλητής, οφείλει να είναι άνθρωπος και να σέβεται εκείνους που τον εμπιστεύονται και τον αγκαλιάζουν. Η αγνωμοσύνη δεν είναι απλά ελάττωμα αλλά σημάδι τερατογέννησης. Η άνθρωποι που διέπονται από αυτήν συνήθως αποδεικνύονται επικίνδυνοι για την κοινωνία. Και όποιος επενδύσει πάνω τους θα είναι λογικό να περιμένει να εισπράξει τις επιπτώσεις.