Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Να μιλάει λιγότερο και να πράττει περισσότερο

Κάποιος πρέπει να πει στον Μιλοβάνοβιτς πως πρέπει να μιλάει λιγότερο και να πράττει περισσότερο. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έσπευσε τόσο βιαστικά να κάνει δηλώσεις για την περίπτωση ενός μεγάλου επιθετικού όπως ο Ιμπίσεβιτς που κυνηγούσε η ΑΕΚ, αλλά και ο ανταγωνιστής της Ολυμπιακός, χωρίς η υπόθεση αυτή να έχει καν προχωρήσει και χωρίς να έχει κάποιο θετικό για την έκβασή της στοιχείο στα χέρια του. Πραγματικά αποτελεί μυστήριο ποια σκοπιμότητα εξυπηρετούσε η βιαστική αυτή δήλωσή του που τελικά ήρθε να τον εκθέσει καθώς ο παίκτης έκλεισε σήμερα στην Χέρτα Βερολίνου, ενώ ενέπλεξε και τον Μπάγεβιτς στη δήλωσή του, για τον ρόλο που έχει παίξει στις διαπραγματεύσεις! Τουλάχιστον στον Ολυμπιακό ήταν προνοητικοί και όταν είδαν ότι δεν έχουν ελπίδες για τον παίκτη βγήκαν και έκαναν δήλωση ότι δεν τους ενδιαφέρει! Εμείς γιατί πρέπει πάντα στο τέλος να φαινόμαστε οι ηλίθιοι της κάθε υπόθεσης;

Σας μεταφέρουμε την είδηση που κυκλοφόρησε στην αρχή της εβδομάδας καθώς και την δήλωση του Μιλοβάνοβιτς στην βοσνιακή ιστοσελίδα sportsport.ba:

Με μια δήλωση έκπληξη που έχει κάνει στην έγκυρη βοσνιακή ιστοσελίδα sportsport.ba ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προετοιμάζει τον κόσμο της ΑΕΚ για μια τεράστια μεταγραφή. Παρότι η Ένωση μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με παίκτες υψηλού κόστους φαίνεται πως πάει για την μεγάλη βόμβα της τελευταίας στιγμής με τον Ιμπίσεβιτς, έναν παίκτη που όσο και να ρίξει το κασέ του από τα 2.300.000 ευρώ που παίρνει στη Στουτγκάρδη θα είναι αν αποκτηθεί από την Ένωση ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος και μακράν ο πιο ακριβός της ΑΕΚ.

"Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας φοβερός παίκτης στον οποίο έχω απεριόριστη εκτίμηση. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε τα πάντα για να τον φέρουμε στην ΑΕΚ. Ο κόσμος αυτό που πρέπει να ξέρει είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο club. Αυτά συμβαδίζουν, έτσι δεν είναι;".

Σε ότι αφορά την συμμετοχή του Μπάγεβιτς ο Μιλοβάνοβιτς τόνισε: "Ο κ. Μπάγεβιτς ξέρει πολύ καλά τον Ιμπίσεβιτς και έχει παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις αυτής της μεταγραφής! Επαναλαμβάνω πως η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο club το οποίο έχει βλέψεις για τον τίτλο"!

Επίσης, εγείρεται και ένα ερώτημα. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λάφερτι ποιος το γνωστοποίησε και για ποιο λόγο; Υποτίθεται ότι η ΑΕΚ θέλει να αιφνιδιάσει και κινείται με κάθε μυστικότητα. Μπούρδες. Αυτά γίνονταν την πρώτη χρονιά που ανέλαβε ο Μελισσανίδης και ίσχυσαν μόνο στην περίπτωση της μεταγραφής του Μάνταλου. Από πέρυσι, σχεδόν όλες οι κινήσεις της ΑΕΚ γίνονται γνωστές αμέσως μόλις εκδηλωθεί το ενδιαφέρον της για έναν παίκτη, ενώ φέτος τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο. Καλό είναι, για να μη χρεωθεί άδικα τις όποιες διαρροές ο Μιλοβάνοβιτς, να μάθει να μιλάει λιγότερο. Η σιωπή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, σε αντίθεση με την πολυλογία. Έχει που έχει φορτωθεί την αποτυχημένη μεταγραφή του Κρισάντους ο ξανθός, θα είναι αμαρτία να του καταλογιστούν ευθύνες και για τις διαρροές των κινήσεων της ομάδας στο μεταγραφικό μέτωπο…