Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Εύκολη νίκη της ΑΕΚ Κ20 με 2-0 επί του Λεβαδειακού

Η ΑΕΚ Κ20 επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 στα Σπάτα για το Πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ χάρη σε δύο γκολ του Ανδρέα Βλαχομήτρου. Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά από την αρχή του αγώνα πίεσε τον Λεβαδειακό και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως στο πρώτο ημίχρονο παρέμεινε άσφαιρη και τα δύο γκολ της νίκης τα πέτυχε στην επανάληψη.

Στο 72' ο Αντωνίου κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Βλαχομήτρος και στο 76' με πλασέ μέσα από την περιοχή του ίδιου παίκτη έγινε το 2-0. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Καραγκιόζης του Λεβαδειακού αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανέναν κίνδυνο χάρη στην καλή λειτουργία της αμυντική της γραμμής και στην πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Πάντου.

AEK: Πάντος, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Λίτσι (60' Τζάθας) Αντωνίου (75' Ασπρογιάννης) Καρβουνίδης (83' Γεωργαμλής) Κυριαζής, Τσέλιος,  Βλαχομήτρος.
 
Λεβαδειακός: Καραγκιόζης, Αντωνιάδης, Καμπόσος (63' Ζυμπέρι) Μακρής, Σένκα, Χρυσικός, Χατζηλάμπρος, Μεμινάι, Βυθούλκας, Πότσης (49' Κωτσάλας) Τριανταφυλλάκης (57' Σβέρκος).