Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΕΚ πάλεψε αλλά υπέκυψε στον Διομήδη με 25-27

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier, γνώρισε την ήττα με 25-27 από τον Διομήδη Άργους, στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα. Η ΑΕΚ πάλεψε δυνατά απέναντι στον Διομήδη, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά στο σκορ. 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε χαλαρά στο ματς, αλλά παρόλα αυτά κρατιόταν κοντά στο σκορ μέχρι το 4-5. Από εκεί και πέρα ο Διομήδης εκμεταλλεύτηκε τα γνωστά λάθη της και την αδυναμία της στο σκοράρισμα και πήρε προβάδισμα μέχρι και με 5 γκολ κάνοντας το σκορ 5-10. Η ΑΕΚ συνέχισε να παλεύει καταφέρνοντας να μειώσει τη διαφορά, ακόμα και να ισοφαρίσει σε 12-12, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Διομήδης όμως έκλεισε προηγούμενος το ημίχρονο με σκορ 13-14.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, έχοντας κορυφαίο τον Πλεχ που έκανε κρίσιμες αποκρούσεις, μπόρεσε να κλείσει τον Διομήδη και να πάρει προβάδισμα με 16-15. Ο Διομήδης, με την εμπειρία που διαθέτουν οι παίκτες του, κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την ασφυκτική πίεση των παικτών του δικεφάλου και να ισορροπήσει το παιχνίδι, ενώ το σκορ είχε διαρκείς διακυμάνσεις μέχρι που οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά 2 γκολ με σκορ 20-22. Η ΑΕΚ δεν έλεγε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της και μείωσε σε 23-24. Δυστυχώς το τέλος δεν επιφύλασσε τίποτα καλό καθώς η ομάδα του Άργους άνοιξε πάλι στο +2 τη διαφορά και τελικά επικράτησε με το τελικό 25-27.