Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Η ΑΕΚ Κ17 συνέτριψε εκτός έδρας την αντίστοιχη του ΟΦΗ με 2-4

Η ΑΕΚ Κ17 νίκησε 2-4 την αντίστοιχη του ΟΦΗ σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ελιάς.

Η επιβλητική νίκη της ΑΕΚ και η πολύ καλή της εμφάνιση επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μενέλαου Τσιαχματιώτη. Ο διεθνής με την U17 της Ελλάδας αμυντικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε. Αναμένεται η διάγνωση της σοβαρότητας του τραυματισμού του.

Το σκορ άνοιξε στο 12' με γκολ του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου και πολύ γρήγορα, στο 19', ήρθε και το δεύτερο τέρμα με τον Παναγιώτη Γεωργέα. Ο τραυματισμός του Τσιαχματιώτη στο μισάωρο επηρέασε τους συμπαίκτες, όμως μπήκαν καλά στο δεύτερο μέρος και στο 51' έφτασαν στο 0-3 με τον Ανέστη Βλαχίδη. Η μείωση του σκορ από τον ΟΦΗ έδωσε προσωρινές ελπίδες στους γηπεδούχους αλλά ο Σοφοκλής Μιχόπουλος "κλείδωσε" τη νίκη με το τέταρτο τέρμα της ΑΕΚ, πριν κλείσει το σκορ με το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ.

ΑΕΚ (Ιβάν  Νεντέλκοβιτς): Κυριτσάς, Γκριγκοριάν, Τσιαχματιώτης (35' Καραστέργιος) Αντωνόπουλος, Γιαννακού (70' Κανελλόπουλος) Τσιόκρης, Πάπα, Σαράντης (58' Πιτιλάκος) Βλαχίδης, Γεωργέας (58' Μιχόπουλος) Κρητικός (58' Παντελαίος).