Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Επελαύνει το χάντμπολ της ΑΕΚ που καθάρισε και τον Αερωπό με 22-27

Να περάσει ο επόμενος!

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επικράτησε με 22-27 του Αερωπού στην Έδεσσα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα και συνέχισε να στρογγυλοκάθεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομαδάρα του Δημήτρη Δημητρούλια έχει πετύχει ήδη τρεις νίκες εκτός έδρας και μια στην έδρα της, ενώ το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο εβδομάδες.

Ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα πραγματοποίησε  ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης από τους Νέους, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο τέρματα, ενώ ο προπονητής των κιτρινόμαυρων χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ο Αερωπός δεν ήταν καθόλου εύκολος αντίπαλος για την ΑΕΚ, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2 και 4-3 αντίστοιχα. Όσο περνούσε η ώρα η "Ένωση" βελτίωσε την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση αλλά και την άμυνά της, παίρνοντας προβάδισμα για πρώτη φορά με 5-6 χάρη στα δύο γκολ των Φλορίντο και Μυλωνά. Ο Ισπανός ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής της "Ένωσης" στην επίθεση και με τρία συνεχόμενα τέρματα έδωσε για πρώτη φορά στην ομάδα πλεονέκτημα τεσσάρων τερμάτων κάνοντας το 7-11. Τα γκολ των Αραμπατζή και Χιμένεθ διαμόρφωσαν το 9-13 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η "Ένωση" παρουσιάστηκε ακόμα πιο συγκεντρωμένη στο δεύτερο μέρος και φρόντισε να δείξει την ποιότητα και την εμπειρία της μέσα στο γήπεδο. Με τους δύο Ισπανούς Φλορίντο και Χιμένεθ να οδηγούν επιθετικά την ομάδα, η "Ένωση" ανέβασε κι άλλο την διαφορά φτάνοντας στο +8 (12-20) στο 40′.

Οι "κιτρινόμαυροι" παίζοντας όσο έπρεπε στα τελευταία λεπτά φάνηκε να έχουν "κλειδώσει" τη νίκη καθώς διατηρούσαν εύκολα την διαφορά ασφαλείας. Ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας έριξε στο ματς και τον νεαρό Κοτσιώνη από την ομάδα Νέων ο οποίος πέτυχε και δύο γκολ.  Στα τελευταία λεπτά ο Αερωπός προσπάθησε να "ψαλιδίσει" την διαφορά με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη με 22-27.