Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η ομάδα futsal της ΑΕΚ διέλυσε με 0-4 τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και προκρίθηκε στους 8 του κυπέλλου

Η ομάδα futsal της ΑΕΚ πέτυχε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με 0-4 μέσα στην Πολιτεία και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον νικητή του αγώνα Ελίτ-Ρέθυμνο στις 25/4 και με νίκη θα προκριθεί στα πλέι οφ που θα διεξαχθούν στις 2-3/6 με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. 

Η ΑΕΚ καθήλωσε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Σκουτέλη και Μάνου, ενώ έχασε την ευκαιρία να πετύχει ένα τρίτο γκολ όταν ο Ασημακόπουλος αστόχησε σε εκτέλεση μακρινού πέναλτι.

Με την έναρξη όμως του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάνος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια και για σχεδόν 15 λεπτά αγωνίστηκε με 5ο παίκτη χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Ένωσης. Με την εκπνοή του αγώνα ο Αρτινός πέτυχε το 0-4 σε κενό τέρμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη της ΑΕΚ. 

ΑΕΚ: Θεοφίλου, Μάνος, Δελλαπόρτας, Σκουτέλης, Ramada, Αρτινός, Ζιάκας, Θανασάι, Μάντης, Ασημακόπουλος, Στουπάθης, Ταρνανίδης, Ηλιάδης και Αχής.