Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΑΕΚ Κ17 έκανε το τρία στα τρία νικώντας και τον Πανιώνιο Κ17 με 2-0

Η ΑΕΚ Κ17 πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα ματς, με 2-0 επί της αντίστοιχης του Πανιωνίου, σε αγώνα του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου. Και τις τρεις μέχρι στιγμής νίκες της η ΑΕΚ Κ17 τις έχει πετύχει με το ίδιο σκορ, 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Νεντέλκοβιτς κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Μάλιστα στο 81' ο Λαέρτ Πάπα σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Τελικά στο 84' ο ίδιος παίκτης βρήκε με εκτέλεση κόρνερ τον Νίκο Κρητικό που με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 89' συνεργάστηκαν δύο παίκτες που είχαν περάσει αλλαγή και έτσι έγινε το 2-0. Ο Βασίλης Μπέσης έκανε μεγάλη μπαλιά στον Παναγιώτη Γεωργέα που με άψογο κοντρόλ και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ΑΕΚ είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου και η μόνη ομάδα που έχει μόνο νίκες.

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Τσιαχματιώτης, Αντωνόπουλος (84' Μπέσης) Γιαννακού, Τσιόκρης, Πάπα, Σαράντης (82' Βαφειάδης) Βλαχίδης (66' Παντελαίος) Μιχόπουλος (66' Γεωργέας) Κρητικός.