Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Χαλαρά η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τη Λαμία

Μπροστά σε 18.000 Ενωσίτες η ΑΕΚ απόψε, χωρίς να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο, κέρδισε τη Λαμία με 2-0 χάρις σε ένα αυτογκόλ του Πλιάτσικα στο 37' και ένα γκολ του Βράνιες στο 45+2' με προβολή, για το οποίο χρειάστηκε η συμβολή του VAR για να κατακυρωθεί.

Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, αλλά υπήρξε όρεξη και πάθος από τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ήταν φανερά επηρεασμένοι από την προσπάθεια που γίνεται στα Σπάτα από τον Νίκο Κωστένογλου και τους συνεργάτες του για να βελτιωθεί η φυσική τους κατάσταση που βρισκόταν σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο μετά την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Η ΑΕΚ είχε και αρκετές απουσίες σήμερα, όπως αυτές του Μάνταλου και του Ολιβέιρα που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, καθώς και εκείνες του Τσιγκρίνσκι και του Παουλίνιο τους οποίους ο προπονητής της ΑΕΚ επέλεξε να ξεκουράσει ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Κορυφαίος της ΑΕΚ (και του γηπέδου) για άλλη μια φορά ο Μάρκο Λιβάγια.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Κρίστιτσιτς (76' Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ζεράλδες (71' Βέρντε), Αλμπάνης (63' Κλωναρίδης), Λιβάγια, Γιακουμάκης.

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο (36' λ.τρ. Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Δημούτσος (85' Μπουλούλης), Ρόμανιτς (65' Τουράμ), Καραμάνος.