Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Σαρωτική η ΑΕΚ Κ19 διέλυσε την αντίστοιχη της Λαμίας με 5-0

Σοβαρή και αποτελεσματική η ΑΕΚ Κ19 διέλυσε με 5-0 την αντίστοιχη της Λαμίας, στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ δεν ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που προηγήθηκε με γκολ του Αρβανίτη στο 35' (το τρίτο του σε τρία ματς, αν και κεντρικός αμυντικός!). Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ξέσπασε και φόρτωσε με τέσσερα ακόμα γκολ το τέρμα της άτυχης Λαμίας. Τα τέσσερα γκολ τα πέτυχε η ΑΕΚ με τους Μαχαίρα στο 49', Χριστόπουλο στο 55', Κοσίδη στο 74' και Ποζατζίδη στο 85'. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ Κ19 είχε και δύο δοκάρια με τον Μιχάλη Τσέλιο, στο 32' από απευθείας εκτέλεση φάουλ και στις καθυστερήσεις του αγώνα με μακρινό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της ΑΕΚ Κ19 στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Καραβίδας (ΑΕΚ) και Στεφανής (Λαμία).

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κάτσικας (65' Τόλιος) Αρβανίτης, Καραβίδας, Σταμούλης (77' Κώτσιος) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (60' Κορομηλάς) Μάρκου (60' Κοσίδης) Τσέλιος, Μαχαίρας (77' Τσαρούχας) Χριστόπουλος.

Λαμία: Τρόπουλος, Πατσάνι, Κουδούνας, Μητσόπουλος (83' Δεληγιάννης) Στεφανής, Τρούμπουλος (83' Πλιάτσικας) Φετεινίδης, Καρβέλης, Βλαχομήτρος, Κασαπάς (55' Σουρτζής) Νικολόπουλος.

Διαιτητής: Φίτσας (Δυτ. Αττικής) - Βοηθοί: Παύλος, Χατζίκος (Δυτ. Αττικής).