Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΑΕΚ Futsal κέρδισε με 2-5 τον Δούκα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ

Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του τελικού του Σούπερ Καπ στο Futsal και δίκαια σήκωσε την κούπα! Η Ένωση επικράτησε με 2-5 του Δούκα στο κλειστό γήπεδο του Δαϊς και κατάκτησε πανηγυρικά τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν, δείχνοντας πως είναι απόλυτα έτοιμη για να σαρώσει τους τίτλους και φέτος!
Η ΑΕΚ πατούσε καλά στο παρκέ από το ξεκίνημα. Ενώ, και ο Δούκας από την μεριά του είχε καλή απόδοση. Η Ένωση έχασε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17', όταν ο Θανασάι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-1.
Ο πρωτεργάτης του τμήματος Futsal της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Μαρινάκης
μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και να "κλειδώσει" τη νίκη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Δούκας, ο οποίος ισοφάρισε στο 12' του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κωνσταντίνου. Σε μια αδράνεια της άμυνας μάλιστα η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Σταυρακόπουλο και να πάρει προβάδισμα με 2-1 στο 14' του β' ημιχρόνου. Η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε το 2-2 μετά από ωραία ενέργεια του Ντάντη 4 λεπτά πριν το φινάλε. Ενώ, η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα πήρε εκ νέου τα ηνία με τον Δελαπόρτα να σκοράρει στο 17' της επανάληψης γράφοντας το 2-3. Το επιθετικό κρεσέντο της ΑΕΚ συνεχίστηκε, αφού ο Μάνος εκμεταλλεύτηκε μια απόκρουση του Θεοφίλου και έκλεψε κάνοντας ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 2-4. Σε μια πανομοιότυπη φάση ο Μάνος πέτυχε και το πέμπτο γκολ της ΑΕΚ. Το 2-5 ήταν και το τελικό σκορ με την ΑΕΚ να κατακτά τον πρώτο τίτλο της σεζόν.