Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Νέα σφαλιάρα για την ΑΕΚ Κ20 μέσα στα Σπάτα, αυτή τη φορά από τον Ηρακλή με 0-2

Η ΑΕΚ Κ20 με τον υπηρεσιακό βοηθό Παναγωταρά, του υπηρεσιακού προπονητή της επαγγελματικής ομάδας Στέλλιου Μανωλά, καρπαζώθηκε και από τον Ηρακλάκο με 0-2 μέσα στο σπίτι της για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λιγκ.

Η ΑΕΚ Κ20 γνώρισε νέα ήττα με 0-2 από τον Ηρακλή στα Σπάτα, μόλις μία εβδομάδα μετά το βαρύ 4-1 στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό.

Με τον Ολυμπιακό είχε πραγματοποιήσει πολύ κακή εμφάνιση ο Ντούνης που δέχτηκε αστεία γκολ. Αυτή τη φορά την ομάδα την έκαψε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος που αντικατέστησε τον Ντούνη στην εντεκάδα και μάλλον ζήλεψε τη δόξα του συμπαίκτη του, αφού και στα δύο γκολ που δέχτηκε έκανε λάθος υπολογισμό χωρίς να λάβει υπόψη του  το κακό και βαρύ από τη βροχή τερέν με αποτέλεσμα οι άστοχες ενέργειές του να στοιχίσουν στην ομάδα τη νέα, εντός έδρας αυτή τη φορά, ήττα. Στο μεταξύ η ΑΕΚ σε όλες τις γραμμές υπολειτουργούσε και σαν ομάδα ήταν τουλάχιστον υποτονική.

Επηρεασμένη από την τεσσάρα του προηγούμενου ματς με τον Ολυμπιακό μπήκε η ΑΕΚ Κ20 στον αγωνιστικό χώρο. Έβαλε το χεράκι του και ο καιρός με την ασταμάτητη βροχή και οι παίκτες του Παναγιωταρά έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο θυσιάζοντας ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο σε ένα ανούσιο παιχνίδι χωρίς πρωτοβουλίες και χωρίς καθόλου πάθος. Ο Ηρακλής επίσης ήταν πολύ λίγος σαν ομάδα και ουσιαστικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου την εστία της ΑΕΚ. Με δυο λόγια είδαμε ένα πρώτο ημίχρονο σκέτη σούπα. Στην επανάληψη ο προπονητής της ΑΕΚ Κ20 πέρασε τον Λίτσι αντί του Καρβουνίδη βοηθώντας την ομάδα να πάρει την κατοχή και να αρχίσει να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες. Στο 48' μάλιστα είχε δοκάρι με τον Τσέλιο, στην πρώτη της καλή ευκαιρία για γκολ. Και εκεί που η ΑΕΚ άρχισε να ανεβαίνει ήρθε ο τερματοφύλακάς Παπαδόπουλος στο 55' να κάνει την πρώτη λάθος εκτίμηση που απέφερε στον Ηρακλή από το πουθενά το 0-1. Για την ακρίβεια εκτέλεσε το ελεύθερο στα πόδια του επιθετικού του Ηρακλή, ο οποίος απλά προχώρησε λίγο και έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ ξεπέρασε γρήγορα το σοκ και δύο φορές με τον Κυριαζή έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως τα τελικά σουτ του παίκτη της ΑΕΚ έφυγαν άουτ. Ο προπονητής τότε έδωσε εντολή να βγει όλη η ομάδα μπροστά μήπως και καταφέρει να ισοφαρίσει αλλά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανοιχτούν χώροι και τελικά στο 89' σε ένα σουτ χωρίς μεγάλη τύχη, ήρθε η νέα γκάφα του Παπαδόπουλου για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και η ΑΕΚ να φύγει ηττημένη από το γήπεδό της με 0-2 από μια ομάδα που δεν είχε τις προδιαγραφές για να διεκδικήσει ούτε την ισοπαλία. Στο συγκεκριμένο σουτ η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα χέρια του και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.
 
ΑΕΚ (Παναγιωτάρας): Παπαδόπουλος, Γιαννούτσος, Γραμματίκας(75’ Παπάζογλου), Μαρκοπουλιώτης, Βιδάλης, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης(46’ Λίτσι), Αντωνίου(60’ Μπόμπα), Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής.