Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Όλα τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομών της ΑΕΚ, της ΑΕΚ futsal και ΑΕΚ βόλεϊ παίδων

Λεβαδειακός-ΑΕΚ Κ17 0-6

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ Κ17 σημειώνοντας 6 γκολ εναντίον του Λεβαδειακού για το Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λιγκ και παραμένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζοντας το αήττητο σερί της.

Υπό συνεχή δυνατή βροχή διεξήχθη το πρώτο ημίχρονο με την Ένωση να σημειώνει 2 γκολ και να παίρνει το πάνω χέρι στον αγώνα.

Στην επανάληψη ο καιρός βελτιώθηκε και η ΑΕΚ απέδωσε ακόμα καλύτερα πετυχαίνοντας άλλα 4 γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-6.

Τα γκολ για την ΑΕΚ Κ17 πέτυχαν οι Μουλτσίας (2), Λημνιός, Ρούσσος, Λεγγάτος και Ανδρεόπουλος.
ΑΕΚ Κ14-Ατρόμητος 2-1

Η ΑΕΚ Κ14 νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ. Οι πιτσιρικάδες του Άγγελου Χατζόπουλου εφάρμοσαν κατά γράμμα στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα τους ζήτησε ο προπονητής τους και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη.
Υμηττός-ΑΕΚ Κ13 0-8

Νίκη σημείωσε και η ΑΕΚ Κ13 και μάλιστα με ιδιαίτερα μεγάλο σκορ για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα συνέτριψε τον Υμηττό με 0-8 εκτός έδρας. Οι μικροί "κιτρινόμαυροι" αστέρες συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, μετά το 6-0 της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στους Τράχωνες και φρόντισαν να παρουσιάσουν σε ένα ακόμα παιχνίδι το άφθονο ταλέντο τους και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ΑΕΚ.
ΑΕΚ Κ16-Χαϊδάρι 1-2
 
Έχασε με 1-2 από το Χαϊδάρι για το Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ η ΑΕΚ Κ16 στα Σπάτα. Το γκολ της ΑΕΚ πέτυχε ο Μωραϊτάκης αλλά δεν έφτασε στους "κιτρινόμαυρους" για να πάρουν τη νίκη αφού δέχθηκαν 2 γκολ και έκαναν τη δεύτερη σερί ήττα τους.
Εθνική Νέων Ελλάδας-Εθνική Νέων Ρωσίας 1-1
 
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Ρωσίας, στο δεύτερο μεταξύ τους  φιλικό ματς που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Χρόνο συμμετοχής πήραν από τον Γιάννη Γκούμα και οι 6 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είχαν κληθεί στην αποστολή. Ντούνης, Σβάρνας, Γιαννούτσος και Κυριαζής ξεκίνησαν βασικοί, ενώ αλλαγή έπαιξαν ο Βιδάλης και ο Γαλανόπουλος.

Το γκολ της Ελλάδας πέτυχε ο Μανθάτης στο 80'.

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Ντούνης, Γιαταγαννάκης (71' Βιδάλης), Σβαρνάς (63' Ευαγγέλου), Νικολάου, Λημνιός (63' Μανθάτης), Πατράλης (71' Γαλανόπουλος), Μελισσόπουλος, Νάτσος (71' Αγγελόπουλος), Κυριαζής (56' Σταθόπουλος), Παυλίδης (56' Λάμπρου), Γιαννούτσος (56' Κατράνης).
ΑΕΚ futsal-Δούκας 2-8

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά ηττήθηκε από τον Κυπελλούχο Δούκα με 2-8.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν εξαιρετικοί για 36 λεπτά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1, αλλά στο δεύτερο μέρος η Ένωση δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Μέσα σε 4 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ έγινε 1-3. Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-3, έχασε πέναλτι, ευκαιρίες. Ο νόμος της μπάλας όμως λέει πως όποιος δεν σκοράρει, τρώει γκολ. Έτσι ήρθε το 2-4. Κάπου εκεί οι κιτρινόμαυροι τα παράτησαν. Ο κόουτς του Δικεφάλου έβαλε τους Έφηβους στο παιχνίδι και το σκορ ανέβηκε στο τελικό 2-8.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Δημητρέσης, Σπηλιωτόπουλος, Σωνάκης, Καπλάνης, Παπασωτηρίου, Γαλούνης, Καλαντζάκης, Σερόγλου.
Βόλεϊ: Αγία Παρασκευή-ΑΕΚ ομάδα παίδων 0-3
 
Σπουδαίο διπλό πήρε η ομάδα βόλεϊ παίδων της ΑΕΚ που επικράτησε με 0-3 σετ της Αγίας Παρασκευής. Έτσι, το "συγκρότημα" του Σάγια ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Τα σετ: 16-25, 15-25, 13-25.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Βουτσινάς, Δουδούνης, Πυροβολάκης, Γκότσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: