Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ακόμα τον κυνηγάει!

Εάν δεν κατουρηθήκατε εσείς από το γέλιο εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την περίπτωσή σας. Σκεφτόμουν μόνο τον μακαρίτη τον Πίτερ Σέλερς, τον αθάνατο επιθεωρητή Κλουζό, τι μοναδική ευκαιρία έχασε να αποδώσει στον κινηματογράφο αυτή την τόσο σπαρταριστή σκηνή που διαμείφθηκε ολοζώντανα χτες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Την ώρα που ο Παναγιώτης Μπαλτάκος πρότεινε αλλαγές επί της τροποποίησης του Πειθαρχικού Κώδικα για τους προσυνεννοημένους αγώνες διαβάζοντας σχετικό κείμενο, ο Κώστας Καραπαππάς εξέφρασε τη διαφωνία του με τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΟ. 

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ρώτησε και μάλιστα τρεις φορές, το στέλεχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αν διαφωνεί, με τον Κώστα Καραπαππά να του απαντά ότι πράγματι διαφωνούσε. Τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ του αποκάλυψε ότι διάβαζε απόσπασμα επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε στείλει στον τότε υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου ζητώντας του να ενεργήσει για τα προσυνεννοημένα παιχνίδια!

Η περικοπή της επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη στον υφυπουργό Αθλητισμού ανέφερε τα εξής:

"Παράλληλα, ζητούμε από εσάς όπως μεριμνήσετε προκειμένου όλο το σχετικό υλικό που προκύπτει από τις έρευνες να διαβιβαστεί άμεσα και προς τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου καθώς πέρα από το ποινικό της σκέλος η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει και σημαντικότατες πειθαρχικές διαστάσεις. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει  και οι ποδοσφαιρικές πειθαρχικές αρχές να επιληφθούν και να διακριβώσουν ποιες ευθύνες υπάρχουν και να επιβάλουν τις δέουσες κυρώσεις".

Πληροφορίες ότι ο Κωστάκης ο Τσέλσι αποχώρησε σφυρίζοντας αδιάφορα και κοιτάζοντας τον ουρανό, την ίδια στιγμή που από τη μεριά του Μαρινάκη εκτοξεύονταν κεραυνοί και αστροπελέκια, ελέγχονται ως προς την εγκυρότητά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: